Opremite terasu odgovarajucim podnim oblogama

Da bi Vase slobodno vreme provedeno na terasi bilo jos prijatnije, potrebno je stvoriti opustajucu atmosferu, a za to je bitno posvetiti paznju i podovima. Cesto se najvise paznje posvecuje izboru biljaka, namestaja i detalja, a podovi se zaboravljaju. Ipak, kada i za njih pronadjete odgovarajuce obloge, videcete da je razlika velika.

obloge, videcete da je razlika velika.

12cf36257ab82a628d621bd8f45c87a2

Ako zelite da na terasi zadrzite prirodan izgled, mozete se opredeliti za vestacku travu. Mekoca i udobnost ucinice da se osecate kao da ste u prirodi, a jos jedna prednost ove opcije je ta sto se vestacka trava lako postavlja i ne zahteva dodatne troskove odrzavanja.

daf268d58e7915fa453cff727349fdb1

Jos jedan vrlo praktican i sasvim adekvatan izbor jesu zeleni tepisoni. Ova boja ce obezbediti prirodan ambijent, a etison je lako postaviti i odrzavati. Ako mislite da ce Vasi etison biti izlozeni direktnom suncu, pronadjite one sa UV zastitom – tako ce Vam etsoni dugo izgledati kao novi.

zeleni-tepison

Ako ste ljubitelj drvenih podova, Vama ce mozda interesantniji biti deking podovi za spoljnu upotrebu. Oni su pogodni na sve vrste spoljnih uticaja, kao i na insekte. Drveni pod ce se takodje odlicno uklopiti u svaki tip uredjenja terase, stvorice prijatnu atmosferu i doprinece osecaju da se nalazite u prirodi.

pod-od-kokosovog-drveta