Jos korisnih trikova za male stanove

Uredjenje stana je dovoljno naporno, ali je situacija jos komplikovanija kada su u pitanju mali stanovi. Zalite da stvorite kako lep, tako i funkcionalan prostor, a niste sigurni kako? Uz narednih par trikova ce ovaj poduhvat postati znacajno laksi.

1183_21

log-images/uploads/2015/09/1183_21.jpg">1183_21

Ako uredjujete mali stan, Vas najveci prijatelji su ogledala. Ogledala ce uciniti da Vas mali stan deluje mnogo prostranije, a posebno je preporucljivo da budu postavljena pored prozora tako da se svetlo reflektuje i daje prostoriji znatno vise svetla. Ogledala su posebno korisna u uskim prostorijama poput hodnika, i tu mozete ceo zid obloziti njima.

index

Zidni kreveti su u malim stanovima vrlo korisni. Oni ne zauzimaju prostor kada su podignuti, jednako su dobri kao i obicni kreveti kada su spusteni, a i vizuelno mogu biti jako zanimljivi.

5299d7bc35dcezidni_krevet_za_mali_stan

Zavese koje su zakacene koliko god je moguce visoko a duzine su do poda ucinice da prostorija deluje vise, a postavite i par visokih podnih lampi, koje su narocito pozeljne u tamnim coskovima sobe. Opredelite se za jednostavne boje, ali slobodno se poigrajte teksturama.

enterijer-10-nacina-da-uredite-prostoriju-05