Dosadio Vam je Vas enterijer? Evo kako da ga lako ulepsate!

Koliko god da Vam je dom lepo uredjen, sigurno je da cete posle nekog vremena pozeleti da nesto promenite i tako osvezite prostor. Kada Vam se to desi, evo kako mozete da ulepsate i oplemenite svoj dom bez prevelikih ulaganja i previse utrosenog vremena.

images

com/blog-images/uploads/2015/08/images1.jpg">images

Podovi koji nisu pokriveni odaju utisak nezavrsene prostorije i deluju hladno i negostoljubivo. Zato je pozeljno da podove, ukljucujuci i one u hodniku i kuhinji, prekrijete tepisima. To ne  moraju biti preveliki tepisi, dovoljno je da se nadju ispod stola u dnevnoj sobi, a kada je u pitanju hodnik, tu se mozete opredeliti za stazicu. Zbog harmonije je bitno da boja tepiha bude uskladjena sa drugim bojama u enterijeru, a da biste dobili dodatnu toplinu, odaberite onaj koji ima bogatu teksturu.

httpfarm1.static.flickr.com159335187713_8511d1a3f8.jpg-284x284

Ukoliko imate iste jastucice vec duze vreme, zamenite ih novima- to nije preveliko ulaganje a nove i vedre boje ce osveziti sobu. Ako ih, pak, do sada niste imali a pritom Vam je namestaj jednolican, soba Vam verovatno izgleda hladno. Zato je dobra ideja kupiti par ukrasnih jastucica i to u vedrim bojama tako da stvaraju kontrast namestaju.

download

Upadljivi detalji cine sobu interesantnom, a dovoljan je jedan takav komad da sobu ucini vedrijom. Osim toga, povedite racuna da Vam suveniri budu pravilno grupisani, jer ako su rasuti po policama, mogu uciniti da soba deluje neuredno. Neka Vam knjige budu u jednom kutku, a suveniri sa putovanja u drugom – ovo ce dati prostoriji dozu reda i pravilnosti.

826522073