Najkorisniji trikovi za uredjenje doma

Postoje odredjene smernice i saveti koji su poznati svima i kojih se vecina ljudi pridrzava kada je u pitanju uredjenje enterijera. Ipak su detalji ti koji kucu cine domom i zato je bitno da im posvetite dovoljno paznje. Evo koji su vrlo korisni trikovi koje cete sigurno primeniti kada sledeci put budete renovirali stan, a mozete ih iskoristiti i odmah, jer vecina njih ne zahteva velika ulaganja te Vam mogu pomoci da unapredite izgled vec postojeceg enterijera.

t budete renovirali stan, a mozete ih iskoristiti i odmah, jer vecina njih ne zahteva velika ulaganja te Vam mogu pomoci da unapredite izgled vec postojeceg enterijera.

room2

Istovetni ukrasni jastucici u Vasem dnevnom boravku mogu delovati monotono. Zato je bolja ideja kupiti dva para razlicitih dezena, boja i tekstura i iskombinovati ih. Takodje, vredi zapamtiti da cesto sa premalim namestajem malu sobu mozete uciniti jos skucenijom. Zato za svoju spavacu sobu potrazite visok krevet sa uzglavljem koje je takodje visoko i soba ce odmah delovati prostranije.

room1

Otvoreni kredenci su uvek bolje resenje od zatvorenih – na taj nacin mozete vrlo lepo izloziti najinteresantnije komade iz Vase kolekcije, a i prostorija ce delovati prijatnije. Ukoliko pak imate kredence sa vratima, ostavite ih otvorene ponekad.

room3

Da bi Vase kupatilo delovalo vrlo luksuzno, umesto klasicnog otiraca, odlucite se za pravi tepih. Ako niste sigurni kako da u ostalim sobama postignete utisak elegancije, opredelite se za belu boju zidova a zatim vedrim bojama unesite razigranost, a bojama poput ljubicaste i tirkizne ostvarite efekat luksuza.

room4

Da biste osveziti klasicnu sobu, dodajte detalje u zlatnoj boji. Ovi mali potezi ce sobu uciniti toplijom i luksuznijom. To moze da ucini i pravo osvetljenje. Zato se ne treba oslanjati iskljucivo na centralno osvetljenje u vidu lustera, vec potrazite i stone ili podne lampe i ukombinujte ih.

room5

Neiskoriscen kutak u bilo kojoj prostoriji moze odlicno da posluzi za visoku biljku koja ce istovremeno osveziti ambijent i precistiti prostoriju.

room6