Kako do modernog enterijera

Ako želite da postignete moderan izgled Vašeg doma, odlučite se za svedene forme i nežne boje, a izbegavajte šarenilo. Bela, bež, crna i siva su boje koje dominiraju kod ovakvog stila uređenja, a nameštaj je jednostavan i bez napadnih elemenata. Svi ovi elementi će učiniti da Vaš enterijer odaje utisak savremenosti.

ijer odaje utisak savremenosti.

преузимање (1) преузимање (3)

Niski kauč jednostavnog izgleda sa dovoljno prostora za kretanje učiniće da Vaša soba deluje svedeno i moderno. Klub sto je potreban u svakoj dnevnoj sobi, samo potražite onaj koji je jednostavnog dizajna. On može biti okrugao ili u obliku pravougaonika, bitno je na bude nenametljiv, a to možete najbolje postići staklenim klub stolovima.

klub-stolic-92 преузимање (5)

Da biste osvežili čitav ambijent, odaberite tepih u svetloj nijansi bež, krem ili braon boje. Komode su uvek neophodne, bilo da ih koristite za odlaganje raznih stvari ili Vam služe kao police za knjige, fotografije i druge ukrase. Da bi ovi neophodni komadi nameštaja u Vaš dom uneli dodatnu dozu savremenog uređenja, najbolje je da se odlučite za one drvene – izgledaju jednostavno, otmeno, a i odlično se uklapaju sa svim drugim materijalima.

imagesпреузимање

Da biste svom stanu ili kući dali još moderniji izgled, odaberite detalje u crno-beloj boji. To mogu biti stikeri za zid, foto tapete, fotografije ili neki drugi detalji.

images (1) преузимање (2)