Proleće na Vašoj terasi

Sa dolaskom proleća većina nas razmišlja kako da terasu kuće ili stana pretvori u pravu malu oazu za uživanje u toplim danima. Svaka terasa se može urediti tako da postane prelep kutak za uživanje u udobnim baštenskim garniturama sa prijateljima i porodicom. Ako ste započeli prolećno sređivanje doma, a nemate dovoljno ideja za uređenje terase, evo par primera kako to možete da uradite.

eđivanje doma, a nemate dovoljno ideja za uređenje terase, evo par primera kako to možete da uradite.

t3 b4ff1071170124b9755fd351fcfee0cc

Većina ljudi misli da baštenske garniture moraju biti neudobne. Međutim, uz toliku ponudu na tržištu, lako ćete naći nameštaj koji je vodootporan i udoban, pa ne morate da sedite ne tvrdim metalnim klupama i stolicama. Kada uređujete terasu, najbitnije je da nameštaj koji kupite bude udoban. Upotpunite estetski lep nameštaj ukrasnim jastučićima i stvorićete prijatnu atmosferu.

519b51022ebbauređenje_male_terase images

Kao i kod uređenja bilo kog drugog prostora, bitno je da se odlučite za boju. Opredelite se za one boje koje će se slagati sa okruženjem. Ako uređujete terasu stana, verovatno je zelenilo ono što Vam je potrebno, pa će upravo ta boja biti pravi izbor. Međutim, čak i ako ste okruženi zelenilom, a Vaša terasa puna cveća, sa zelenom bojom nećete pogrešiti. Pored toga, plava i bela boja doneć pravu letnju atmosferu.

82 2110081980

Najbolji dodatak svakoj terasi jeste cveće, naročito u ovo doba godine. Ono će učiniti da prostor deluje sveže, a daće i divne boje Vašem kutku za odmor. Ako niste previše vešti u održavanju cveća, kaktusi su pravi izbor, jer oni zahtevaju izuzetno malo nege. Međutim, ako ste veliki ljubitelj cveća, izbor biljaka je samo na vama.

7bb527dfc30342a77bd6ff55f996ad4f images (1)

Kada na svojoj terasi stvorite ambijent upravo po Vašoj meri, sigurno ćete želeti da tu provodite ne samo dane, već i prijatne večeri. Iz tog razloga treba da razmislite o pravom osvetljenju. Od romantičnih sveća pa sve do raskošnih lustera za spoljnu upotrebu, opcije su brojne.

преузимање 10N_9717