Ženski kutak za ulepšavanje – uredite toaletni sto

Svaka žena uživa u ulepšavanju, a da bi užitak u ovom procesu bio potpun, ona treba da ima poseban kutak za takve trenutke. Ovaj prostor se obično nalazi u spavaćoj sobi, a sastoji se od stočića, stolice i većeg ogledala. Ovaj poseban ženski kutak se koristi ne samo za šminkanje, već i za izlaganje omiljenih parfema i dragih uspomena, posebnih komada nakita i slično. Ukoliko niste sigurni kako da takav kutak uredite u svom domu, evo par saveta koji će Vam omogućiti da ga opremite po svom ukusu i uživate u trenucima koji su samo Vaši.

i za izlaganje omiljenih parfema i dragih uspomena, posebnih komada nakita i slično. Ukoliko niste sigurni kako da takav kutak uredite u svom domu, evo par saveta koji će Vam omogućiti da ga opremite po svom ukusu i uživate u trenucima koji su samo Vaši.

преузимање (2) преузимање

Često kupatilo koje deli cela porodica nije pogodno za vreme koje je ženi potrebno da se uredi pred izlazak iz kuće. Ukoliko imate dovoljno prostora u spavaćoj sobi, priuštite sebi taj luksuz, a sve što će Vam biti potrebno jesu sto, stolica i ogledalo. Ako postoji ta mogućnost, najbolje je toaletni sto postaviti pored prozora kako biste tokom dana imali dovoljno svetlosti. Često ta svetlost nije dovoljna, a naročito kada se šminkate uveče, pa je neophodno obezbediti dobru rasvetu. To može biti više sijalica oko samog ogledala ili možete kupiti lampu sa jačom sijalicom.

преузимање (1) images

 

Vrlo je praktično da sto ima fioke za odlaganje šminke kako ne biste morali da sve potrepštine čuvate na samom stolu. Neka jedna fioka ima više pregrada da biste mogli da odvojite komade nakita -tako ćete postići preglednost, a pošto nećete morati da sve držite na stolu, on će Vam biti uredan i organizovan.

images (3) images (1)

Dizajn i materijal Vašeg toaletnog stola uskladite sa ostatkom enterijera u spavaćoj sobi. Oni mogu biti tradicionalni ili moderni, kitnjasti ili minimalistički, od drveta ili medijapana. Ako Vam je sve u sobi slične boje, neka sto bude taj komad nameštaja koji će sobi dati lični pečat i biti upečatljiv. Ukoliko je u spavaćoj sobi već neki komad nameštaja u jarkoj boji, opredelite se za nežnu boju stola i jednostavne linije.

images (4) images (2)