Proleće na Vašim zidovima

Proleće sa sobom donosi mnoštvo prelepog cveća koje u svim ljubiteljima enterijera budi želju za unošenjem dela prirode u stan ili kuću. Osim prve ideje koja Vam pada na pamet, a to je da enterijer ispunite vazama sa mirisnim cvećem, ono se može naći i na Vašim zidovima. Ušteda prostora je naročito važna u malim stanovima pa zidove treba iskoristiti za sve što je moguće, uključujući i cveće. Evo par ideja kako da to uradite.

a je naročito važna u malim stanovima pa zidove treba iskoristiti za sve što je moguće, uključujući i cveće. Evo par ideja kako da to uradite.

FTKV032_scene2 images (2)

Foto tapete su veoma interesantan i sve popularniji detalj u enterijeru, a velike površine pokrivene njima stvaraju izuzetan vizuelni efekat. Tapete sa prolećnim motivom će uveseliti i ulepšati svaki ambijent. Pored toga, možete se opredeliti i za samolepljive stikere. Njih možete koristiti za akcentovanje i ulepšavanje nekog dela prostorije. Jednostavni su za postavljanje pa to možete uraditi i sami. Stikere sa cvetnim motivom postavite u delu sobe koji želite da naglasite.

images images (1)

Ako želite da Vaši detalji u vidu cveća budu trodimenzionalni, i tu je izbor veliki. Ako ste vešti, možete od lima napraviti velike cvetove koji će ukrašavati Vaše police, a na tržištu možete pronaći i čiviluke, police i slične sitne komade nameštaje u obliku cvetova. Ako volite da sami pravite prelepe ideje za svoj dom, onda je za Vas ograničenje samo Vaša mašta i volja da se pozabavite ukrašavanjem svog doma u duhu proleća. Stvaranje detalja će Vam doneti posebno zadovoljstvo, a granice gotovo da ne postoje. Opredelite se za vesele boje da biste u svom domu što vernije dočarali proleće.

преузимање images (3)

Na Vašim zidovima se može naći i pravo cveće. Viseće saksije ili lebdeće police su odličan način za izlaganje Vašeg omiljenog cveća, a ovaj detalj će Vašem domu doneti toplinu i prijatnu atmosferu. Kada su u pitanju police koje će poslužiti za ovu svrhu, odaberite one koje Vam se najviše dopadaju i koje se najbolje uklapaju u postojeći enterijer.

Decoration 43fcaa5743174779477546b447be29e4

masonjar12преузимање (1)