Kako osveziti belu sobu

Savremeni dizajn enterijera namece veliku kolicinu bele boje, ali vrlo malo ljudi bi moglo da zivi u potpuno belom prostoru. Ipak, nema razloga da izbegavate bele zidove ili vece komade namestaja u toj boji, dok god takav enterijer obogatite raznim teksturama i sa po nekim detaljem u boji. Bele povrsine su pravo osvezenje za prostoriju, narocito ako se dodaju karakteristicni elementi koji joj daju karakter.

ovrsine su pravo osvezenje za prostoriju, narocito ako se dodaju karakteristicni elementi koji joj daju karakter.

5195e8a6b5fd6dnevna_soba_u_kombinaciji_belo_crna_boja

Kada je uredjenje enterijera u pitanju, uvek se tezi stvaranju prostora koji je otvoren i svetao. Medjutim, potpuno bela boja moze izazvati potpuno suprotan efekat i uciniti da soba izgleda prazno. Da biste obogatili tako sveden enterijer, uvedite elemente od drveta. Drvene stolice ili sto ce doprineti minimalistickom izgledu na pravi nacin a tepih nezne boje ce uciniti prostoriju prijatnijom.

coastal-inspired-living-room_thumb

Bela boja se u enterijeru odlicno kombinuje sa crnom i tako se stvara minimalisticki ali upecatljiv dizajn. Po neki crni element razbija monotoniju bele, cini sobu zanimljivijom i predstavlja kljucnu tacku u belom enterijeru.

7f969dfcb10c668fd9a2d672dbcedc38

Velike kolicine bele boje u jednoj prostoriji cine da ona deluje cisto, ali sem crne, dobro je uvesti i elemente u glamuroznim ili neznim bojama, u zavisnosti od toga kakav ambijent zelite da stvorite. Neutralni detalji u neznoj boji ili oni u kraljevsko plavoj boji dace prostoriji neznu, odnosno elegantnu notu, a sobne biljke ce uneti element prirode.

blue-accent-of-pendant-lamp-and-other-items-for-white-dining-room