Nezaobilazan komad u malim prostorima – Ugaona garnitura

Kada je u pitanju opremanje malih prostorija, tacniije, dnevnih soba, za koji god da se stil odlucite, ugaone garniture su nezaobilazan komad namestaja. Prakticne i malih dimenzija, ugaone garniture su visestruko korisne, pa tako nikad ne izlaze iz mode. Ipak, i tu postoji vise vrsta, a koji je pravi izbor za Vas, pogledajte u narednom tekstu.

ravi izbor za Vas, pogledajte u narednom tekstu.

400

Kozne ugaone garniture su moderne i atraktivne, ali nisu najbolji izbor ako imate malu decu. Pored toga, ove garniture zahtevaju pravilno odrzavanje ako zelite da dugo zadrze prvobitni izgled.

337

Ugaone garniture od stofa su takodje odlican izbor, ali izbegavajte svetle boje ukoliko imate malu decu, i pronadjite onu vrstu kod koje se navlake skidaju radi lakseg odrzavanja. Jednobojan stof je uvek isplativiji, jer promenom ukrasnih jastucica mozete da promenite atmosferu u sobi i osvezite izgled garniture.

338

Kod ugaone garniture je bitno proveriti i da li se razvlaci i ima li deo za odlaganje posteljine. Ovo je narocito vazno ako zivite u malom stanu i prinudjeni ste da spavate u dnevnoj sobi na ugaonoj garnituri.

339