Enterijer sa stavom – Faktor iznenadjenja uz smele elemente

Ako zelite da neka prostorija zasija punim sjajem, najjednostavniji nacin da to postignete jeste uz pomoc smelog, upadljivog komada namestaja ili dekorativnog elementa. Upadljiv element malu sobu cini mnogo interesantnijom, a u velikoj sobi sa mnogo detalja njegova uloga je da sve njih poveze i da u isto vreme bude najupecatljiviji. Smeli komad je odlican nacin da drasticno promenite izgled sobe, i evo kako ga mozete inkorporirati u enterijer.

a u isto vreme bude najupecatljiviji. Smeli komad je odlican nacin da drasticno promenite izgled sobe, i evo kako ga mozete inkorporirati u enterijer.

403e614bbaba3379380fb990b9ff6d41

Ako zelite da neki komad namestaja bude najupecatljiviji element u enterijeru, on mora da se istice po velicini, boji, obliku ili sari, ali treba da ima samo jednu od ovih osobina. Postavite ga na centralno mesto u sobi tako da cim udjete u prostoriju, to bude prva stvar koju vidite.

pink-sofa-and-striped-pillows

Ljubitelji umetnosti ce mozda zeleti da njihov omiljeni komad bude upravo taj smeli detalj. To se lako moze postici uz delo koje se istice po svojoj velicini, ali postoje i drugi nacini da umetnicko delo postane centralna tacka u prostoriji. Ako je to delo koje ima boje kojih nema drugde u sobi, ono ce se sigurno isticati. To moze biti i komad koji je apstraktan ili sadrzi neki natpis, jer ce tako sigurno privuci paznju. Elegantan nacin da istaknete svoje omiljeno umetnicko delo jeste da ga osvetlite blagim svetlom.

bold-striking-interior-design-7

Vas enterijer ce biti nezaboravan ako jedan zid ucinite upecatljivim. Opredelite se za smele tapete ili ga dekorisite na drugi neobican nacin. Najbolje je da to bude onaj zid koji se vidi prvi kada se udje u prostoriju.

Bold-dining-room-wallpaper