Cigla kao ukras u enterijeru

Cigla nema samo spoljašnju primenu – upotrebite je u enterijeru da biste postigli moderan i topao ambijent. Uz pomoć ovih cigli ćete veoma interesantno naglasiti jedan zid u sobi, a to možete uraditi u bilo kojoj prostoriji u svom stanu ili kući – to može biti dnevni boravak, kuhinja, hodnik. Zid od cigle možete uspešno da povežete sa nizom dekorativnih elemenata, a uklapa se u svaki stil, od urbanog do klasičnog. Sama cigla deluje izuzetno estetski lepo u enterijeru, i s obzirom na to da postoji više nijansi cigle, na Vama je samo da odlučite šta želite da postignete.

a, hodnik. Zid od cigle možete uspešno da povežete sa nizom dekorativnih elemenata, a uklapa se u svaki stil, od urbanog do klasičnog. Sama cigla deluje izuzetno estetski lepo u enterijeru, i s obzirom na to da postoji više nijansi cigle, na Vama je samo da odlučite šta želite da postignete.

преузимање (3) преузимање (4) преузимање

Crveni tonovi cigle deluju veoma prirodno i umirujuće u enterijeru, dok belu boju možete koristiti u malim prostorima da biste ih učinili prostranijima, kao i tamo gde nema mnogo prirodnog svetla, kao što je to hodnik. Ako Vam je originalna boja cigle prejaka ili previše tamna, možete je čak i sami prefarbati i dobiti prozračan i moderan ambijent. Ovakvi zidovi će dati intenzivan i prijatan osećaj u prostoriji. Danas se čak proizvode i imitacije cigle od različitih materijala, a služe isključivo za unutrašnju upotrebu i u dekorativne svrhe.

преузимање (2) преузимање (1) opeka-zid-obloga-04

Cigla se proizvodi od prirodnih materijala pa ima sve ekološke prednosti, ali se godinama nepravedno sakrivala ispod fasade. Ipak, danas je ona čest dekorativni element u unutrašnjem uređenju. Nju možete kombinovati sa drvetom ili se opredeliti za moderan industrijski stil uređenja. Ciglom možete obložiti ceo zid ili pak jedan njegov deo, a koja god ideja da Vam se više sviđa, možete biti sigurni da će prostor zablistati.

ideje-enterijer-uredjenje-opeka (11) 51 profitautumndiningroom