Besprekoran enterijer – Najcesce greske koje mozete ispraviti vec danas

Postoje neke greske nacinjene prilikom uredjenja enterijera koje je vrlo tesko naknadno popraviti bez veceg ulaganja ili renoviranja. Sa druge strane, postoje i one greske koje se mogu popraviti za dan. Dobro pogledajte svoj stan ili kucu da biste utvrdili da li se tu mogu naci neke od narednih gresaka i uz malo truda, Vas dom ce vec do kraja dana izgledati bolje.

resaka i uz malo truda, Vas dom ce vec do kraja dana izgledati bolje.

9195bfde77f2c46fecb2f0264fbb5f9b

Ukoliko Vam je sav namestaj u dnevnoj sobi potpuno uz zidove sobe tako da Vasi gosti ne mogu lepo medjusobno da se cuju ili Vasa spavaca soba iz nekog razloga deluje malo iako ima sasvim zadovoljavajucu kvadraturu, znaci da je trenutni razmestaj namestaja pogresan. Probajte da fotelju u dnevnoj sobi malo priblizite garnituri za sedenje ili razmislite o drugacijem razmestaju u spavacoj sobi kako bi ove prostorije delovale prijatnije.

9

Previse ukrasa i detalja na policama moze vrlo negativno da utice na celokupan enterijer cineci ga neurednim i pretrpanim. Osmotrite police i razmislite sta biste mogli da sklonite. To ne mora biti suvise predmeta, samo odlozite na drugo mesto one koji su Vam vec po malo dosadili i mozete ih kasnije vratiti, a skloniti one ostale.

9e79a74d8e69917b937bc8deecd56acd

Dobra rasveta je od kljucnog znacaja za enterijer i to koliko je prijatno boraviti u toj prostoriji. Imate li dovoljno izvora svetlosti? Centralno svetlo cesto nije dovoljno; stone i podne lampe ravnomerno rasporedjene po prostoriji donece dozu topline.

diy-design-ideas-for-top-living-room-lighting-ideas-traditional-with-illuminate-your-living-room-and-make-it-look-great-place-good-light