Bela dnevna soba odise gracioznoscu

Dnevna soba je srce doma i predstavlja mesto porodičnog okupljanja, pa ona treba da bude prijatna i udobna. Ako želite da u svom dnevnom boravku dočarate sunčevu svetlost, uvedite belu boju – ona je pravi izbor kada Vam je cilj da Vam soba odaje utisak elegancije i mira. Pre nego što krenete u kupovinu, treba sebi da postavite ciljeve i odredite u kakvom bi Vam dnevnom boravku bilo što prijatnije – da li želite opušten ambijent ili više volite eleganciju i glamur. Stvaranje udobnog ambijenta nije lak posao, pa ako su Vam potrebne neke ideje kako to uraditi, evo koje osnovne principe treba da sledite.

te u kupovinu, treba sebi da postavite ciljeve i odredite u kakvom bi Vam dnevnom boravku bilo što prijatnije – da li želite opušten ambijent ili više volite eleganciju i glamur. Stvaranje udobnog ambijenta nije lak posao, pa ako su Vam potrebne neke ideje kako to uraditi, evo koje osnovne principe treba da sledite.

преузимање (1) преузимање

Prvo o čemu treba razmisliti jesu boje. To treba da budu one boje koje vi volite i pored kojih se osećate prijatno. Ne morate da pratite trendove u uređenju, sledite svoje želje. Ako niste sigurni, bela je bezbedan izbor. Ona je uvek aktuelna i doneće mir i svetlost u kuću ili stan, a opremanje nameštajem će tada biti lakši zadatak jer je bela izuzetno zahvalna za kombinovanje i usklađivanje. Da Vam beli zidovi ne bi delovali monotono, ukrasite ih slikama ili dekorativnim tapetama.

images (3) images (1)

Beli nameštaj daje divnu prijatnu atmosferu. Ova boja je neutralna, čista i opuštajuća, a takav  nameštaj će sobu učiniti prostranjom i pružiti graciozan ambijent. Ako želite da izbegnete velike količine bele boje, njome možete samo da stavite akcenat na neke komade nameštaja, u vidu presvlaka, ili raznih dekorativnih detalja. Bio da je to u manjoj ili većoj količini, bela otvara unutrašnji prostor i čini ga čistim i svežim.

преузимање (2) images (2)