Razlicite teksture – Kljuc za savrseni enterijer

Kada je u pitanju stvaranje savrsenog enterijera, treba znati da se jedna od osnovnih tajni nalazi u teksturi. Razlicite teksture cine dom interesantnijim i svaki Vas napor u tom pravcu ce se na kraju uredjenja isplatititi. Kako biste postigli pravi balans, procitajte par saveta o odabiru podnih obloga.

obloga.

luksuzne-vinil-ploce (6)

Plocice su kao podne obloge vrlo prakticne jer se lako odrzavaju i postoji citav niz boja i dezena. Da biste ovakav pod ucinili toplijim, odaberite one sa prirodnim dezenom, poput drveta ili kamena. Popularna alternativa je vinil, koji je takodje vrlo jednostavan za ciscenje, ali je topliji i udobniji od plocica. Pored toga, dezeni poput imitacije drveta cine atmosferu toplijom bez trosenja novca na parket.

crne_plocice_6

Tepisi nisu samo prakticni, vec i doprinose ukupnom izgledu sobe. Oni ce Vam pruziti toplu i prijatnu podlogu za hodanje, a zahvaljujuci njima svaki enterijer izgleda bolje i potpunije. Bilo da preferirate tepihe sa kratkim nitima ili one cupave, njihov doprinos je isti, izbor zavisi samo od Vase zelje.

cupavi-tepih-600x300

Jeftinija alternativa za tepihe su tepisoni i staze koje imaju podjednako dobar ucinak, samo potrazite one malo kvalitetnije i udobnije. Izborom boje mozete mnogo uticati na raspolozenje u prostoru i mogu se naci kao klasicni, od zida do zida, ili kao komadni tepisoni razlicitih boja i dezena.

uredski-prostori-gall02_v