Saveti za prodaju nekretnina – Kako da podignete cenu svog stana i prodate ga brze

Ako planirate da prodate svoj stan, trebalo bi da budete upoznati sa par trikova koji ce Vam pomoci u tome da on izgleda skuplje i elegantnije, sto ce Vam omoguciti da ga brze i prodate. Sitnice poput rasklanjanja nereda i manjih prepravki mogu uciniti mnogo za Vasu prodaju, pa zato pogledajte kako to mozete da ucinite.

ko to mozete da ucinite.

living-room-winter-decorating-ideas-decorating-ideal-home-roomenvy

Sredite svoj stan i sklonite sav visak stvari koje su se vremenom tu nakupile a sada samo cine da soba deluje pretrpano. Potencijalni kupci zele da zamisle kako bi stan izgledao kada bi ga oni kupili i uredili, i na taj nacin cete im upravo to i omoguciti. Ipak, ne zelite ni da stan lici na hotel i deluje hladno, pa zato ostavite po neku sitnicu koja kucu cini domom.

warm-living-room-designs-1jpg

Ukoliko ste u mogucnosti, odlicno bi bilo prekreciti, i to u neku svetlu boja koja ce uciniti da stan deluje vece i prozracnije. To ce omoguciti potencijalnim kupcima da lakse zamisle kako bi sebi prilagodili prostor i cak ce shvatiti da nece morati da ulazu u naknadno doterivanje zidova, sto ce Vam obezbediti laksu prodaju.

44

Pobrinite se za to da su svi manji kvarovi, poput polomljnih brava ili rupa u zidu, otklonjeni, jer mnogi kupci zele stan u koji nece morati da ulazu, a i nekretnina u kojoj sve funkcionise ima vecu vrednost. Osim toga, mnogi kupci na kuhinju obracaju posebnu paznju, pa se zato pobrinite da ovaj deo Vaseg doma bude besprekorno cist i izgleda skupoceno.

b419001495fdc271303100c20ddc372c