Renovirate stan a imate ograniceni budzet? Trikovi koji ce Vam pomoci da u tome uspete

Bilo da renovirate zato sto prodajete stan i zelite da ga ucinite privlacnijim za potencijalne kupce ili to radite samo zbog sebe, cak i ako imate ograniceni budzet, mozete da postignete velike promene ukoliko pravilno zapocnete ovaj proces i promislite pre svake kupovine i poduhvata. Male a jeftine promene mogu da ucine mnogo za Vas enterijer i ucine ga svezim i luksuznim, i evo kako to mozete da uradite bez toga da prekoracujete svoj budzet.

ine promene mogu da ucine mnogo za Vas enterijer i ucine ga svezim i luksuznim, i evo kako to mozete da uradite bez toga da prekoracujete svoj budzet.

87

Ukoliko Vam je cilj da renovirate ceo stan, najbolje je da taj poduhvat podelite u delove koji ce Vas manje finansijski iscrpeti. Tako, na primer, mozete prvo renovirati kupatilo pa posle nekog vremena preci na kuhinju, i na taj nacin cete lakse obezbediti sve sto ste zeleli u toj prostoriji a da ne potrosite vise novca nego sto ste planirali. Ovako cete zapravo renoviranje podeliti na vise malih projekata koje cete sigurno zavrsiti onako kako ste zamislili.

blinds-decorate-living-room-curtains-interior-salmon-color

Unutrasnjost kuce se moze vrlo lako promeniti uz par koraka, narocito ako je to u pitanju dnevna ili spavaca soba. Krecenje, novi prekrivaci ili posteljina i nov stocic ucinice da soba deluje kao da ste mnogo vise vremena i novca ulozili nego sto je to stvarno slucaj. Zamenite zatarele kvake i rucice na ormanima i, ako ste u mogucnosti, ulozite u nove zavese i par biljaka i soba ce delovati sveze i cisto.

Sophisticated-Asian-themed-bedroom-design-beautiful-accent-wall-natural-colors

Ako vec imate ograniceni budzet, pre svake kupovine se dobro raspitajte o cenama kako biste pronasli najpovoljniju mogucu ponudu. Uporedite cene u vise prodavnica i ne zaboravite da potazite zeljeni komad i na internetu. Osim toga, bitno je da poznajete svoje granice i mogucnosti. Ukoliko se u nesto ne razumete dovoljno, uvek je bolja ideja da angazujete profesionlaca nego da se sami u to upustite, a da na kraju ne budete zadovoljni rezultatom rada.

family-room-drapery-swags-pillows