Atmosfera za dobar san – Kako da spavacu sobu ucinite pravim utocistem

Ako se budite nenaspavani ili umorni, mozda je upravo enterijer Vase spavace sobe krivac. Za dobar san je vrlo bitno da se par minuta pre nego sto se uspavate opustite u prijatnoj spavacoj sobi koja je savrseno uredjena. Pravo osvetljenje i odgovarajuce boje ce Vam pruziti pravo utociste, mesto gde mozete da se opustite i pripremite za novi radni dan. Procitajte par trikova koji ce Vam pomoci da stvorite opustajucu atmosferu tamo gde Vam je najpotrebnija – u spavacoj sobi.

de mozete da se opustite i pripremite za novi radni dan. Procitajte par trikova koji ce Vam pomoci da stvorite opustajucu atmosferu tamo gde Vam je najpotrebnija – u spavacoj sobi.

The Modern Bedroom Design 1

Za dobar san je najvaznije da Vam je spavaca soba uredna, pa nemojte dozvoliti da se stvori nered. Cak i dekorativni elementi poput plisanih zivotinja mogu negativno da uticu na odmor, ukoliko ih ima previse i ako sobu cine pretrpanom. Svedite dekoraciju na minimum tako da soba bude sto svedenija jer cete u takvoj atmosferi moci potpuno da se opustite.

bedroom-decoration-gjqzte4b

Centralno svetlo na plafonu nije pravi izbor za spavacu sobu, ukoliko Vam je to jedini izvor svetlosti. Potrazite male lampe za nocne stocice, a tu su i one varijante koje Vam pruzaju mogucnost da ih zakacite za uzglavlje kreveta. Neka se Vasa dekoracija bazira na lampama u vidu dekorativnih svecica koje gore, ali su mnogo bezbednije od pravih sveca.

great-simple-bedroom-decorating-eas-with-indoor-plants-and-white-bedroom-picture-bedroom-decorating-ideas

Da bi Vam pruzila potpuni odmor, Vasa spavaca soba treba da mirise prijatno. Preporuka je da se opredelite za osvezavajuci miris lavande, ali to moze biti i bilo koji drugi miris koji Vama prija. Osvezivaci prostorije u vidu sprejeva, sveca ili vodice za prskanje posteljine ce Vam pomoci da se opustite cim udjete u prostoriju.

56

Ulozite u kvalitetnu posteljinu prijatnih boja i dezena. Osim toga, posteljina treba da bude od materijala koji Vam prija i omogucava dobar i kvalitetan san.

cc4c170f4b16578ac74e377b9f5bb0c9