Ideje za uzglavlje: Kako da unapredite izgled svoje spavace sobe

Izuzetno uzglavlje kreveta moze potpuno da preobrazi izgled Vase spavace sobe i ucini je mnogo prijatnijom za boravak. Tu su interesantna, jednostavna i kreativna uzglavlja koja mozete sami napraviti a koja Vam mogu omoguciti ne samo da ulepsate izgled sobe, vec i da ustedite na prostoru. Pogledajte narednih par ideja ako Vam je potrebna inspiracija.

jte narednih par ideja ako Vam je potrebna inspiracija.

2

Ako u stanu nemate dovoljno mesta za skladistenje knjiga, prostor iznad kreveta u spavacoj sobi je odlicno resenje. Opredelite se za lebdece police koje su ne samo prakticne, vec i atraktivno izgledaju. osim toga, ako ste ljubitelj knjiga, na ovaj nacin ce Vam one biti pri ruci kada zelite da se pre spavanja opustite uz omiljno stivo.

1

Cak i drugi komadi namestaja mogu biti uzglavlje Vaseg kreveta. Ovo je narocito prakticno ako Vam je stan otvorenog tipa pa Vam se i krevet nalazi u istom prostoru sa dnevnom sobom i zelite da na neki nacin bar malo odvojite spavaci prostor od ostatka stana. U tu svrhu Vam moze posluziti neka duza komoda koja ce Vam dati odredjenu dozu privatnosti. Prednji deo mozete koristiti za odlaganje i izlaganje raznih sitnica a zadnji deo moze imati i malu policu koju koristite kada lezite u krevetu.

3

Interesantan i jedinstven panel za razdvajanje soba moze biti posebno atraktivan kada se koristi kao uzglavlje kreveta, isto kao i veci komadi drvenih letvi ili greda, a posebno ako su one bledje i izgledaju rusticno.

4

Umetnicko delo je jedna od atraktivnijih opcija za uzglavlje kreveta. To ce Vasu spavacu sobu uciniti modernom, ali u tom slucaju treba birati radove vrlo velikih dimenzija kako biste postigli pravi efekat.

5