Kako da se Vasi gosti osecaju dobrodoslo – Trikovi za prijatniji i udobniji dnevni boravak

Da li znate kako da stvorite enterijer koji ce Vasim gostima biti udoban i pomoci da se osecaju prijatno? To radite na taj nacin sto posvetite dovoljno paznje dnevnom boravku i posebno delu za sedenje, tako da se gosti osecaju dobrodoslo, slobodno i prijatno. Evo par saveta koji ce Vam pomoci da stvorite najbolji moguci razmestaj za ugodan boravak svojih gostiju.

stvorite najbolji moguci razmestaj za ugodan boravak svojih gostiju.

index3

Ukoliko imate veliku dnevnu sobu, nemojte podleci potrebi da je ispunite tako sto cete razdvojiti komade garniture za sedenje. To ce uciniti da se gosti osecaju izopsteno i bice nelagodno voditi razgovor sa nekim ko je suvise daleko od njih. Svi komadi za sedenje bi trebalo da budu dovoljno blizu da se moze voditi razgovor, a predlaze se i kruzni raspored, ukoliko za to postoji mogucnost.

54-Comfortable-and-Cozy-Living-Room-Designs-5

Povedite racuna da i pomocne stolice budu iste visine kao i kauc ili ugaona garnitura. Sve stolice i fotelje bi trebalo da budu otprilike iste visine kako se neko ne bi osecao neprijatno dok sedi na znatno visoj stolici. U Vasoj dnevnoj sobi bi trebalo da se nadje i jedan pomocni stocic za goste koji su na stolicama, kako ne bi morali da ustaju i odlaze do stola kad god im nesto zatreba.

1

Podjednako je nelagodno ako na stolu postoji nesto sto sprecava da se gosti medjusobno vide. To znaci da bi trebalo izbegavati suvise visoke biljke ili svecnjake ako u gostima imate veci broj ljudi koji sede oko istog stola.

54-Comfortable-and-Cozy-Living-Room-Designs-5