Jednostavni nacini da enterijer spavace sobe dovedete do perfekcije

Spavaca sobe je jedna od prostorija u Vasem domu gde je mnogo vaznije investirati u kvalitet nego kvantitet. U toj sobi Vam nije potrebno suvise komada namestaja, ali je zato bitno da svi oni budu kvalitetni i dobro rasporedjeni kako biste postigli pravu atmosferu za opustanje. Spavaca soba bi trebalo da odise mirom i ne sme da bude neuredna, i evo kako da to postignete.

ebalo da odise mirom i ne sme da bude neuredna, i evo kako da to postignete.

bedroom

Ako je moguce, krevet bi trebalo da bude pozicioniran u sredistu sobe sa uzglavljem uz zid. To je jednostavan nacin da u prostoriju unesete simetriju i balans. Ipak, ukoliko je to nemoguce, na primer zbog prozora ili vrata, pobrinite se da se krevet bar nadje na takvom mestu da do njega mozete da dodjete bez prepreka.

11537-traditional-bedroom-ceiling-decorating-ideas

Ako imate dovoljno mesta, obezbedite nocne stocice sa svake strane kreveta, i tu se mozete opredeliti za identicne ili uskladjene komade. Ukoliko nemate dovoljno prostora, iznad kreveta mozete zakaciti police za razne sitnice i lampu sa neznim svetlom.

IH0505-24

Pri uredjenju spavace sobe treba obezbediti dovoljno mesta za odlaganje stvari poput posteljine kako Vam ova prostorija ne bi bila neuredna. Pored toga, jos je bitno da odaberete kvalitetnu posteljinu u kojoj cete se osecati prijatno, jer upravo ona cini razliku izmedju kvalitetnog sna i neprospavane noci.

Bedroom