Vračar, Krunski venac - Smiljanićeva 64m2

Smiljanićeva , Krunski venac, Vračar, Beograd, Srbija

285.000€

4 453 €/m²

Tip

Stan

Površina

64 m²

Struktura

2.0

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
2.0
Cena
285.000€
Površina
64 m² (4 453 €/m²)
Sprat
1
Ukup. spratova
5
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Lift
Da
Uknjižen
Da
Ažuriran
12.04.2024
ID
1161145

Opis

2.0, 64m2 (terasa 2.90m2), 1/5, lift, CG, interfon, internet, telefon, ktv, podrum.

Krunski venac je lociran uz Krunsku ulicu zbog čega je kvart dobio ime. Jedan od najbolje očuvanih delova " Starog Beograda" i Vračara, ističe se među atraktivnijim područjima grada. Zbog svog položaja, lepote i kompletno razvijene infrastrukture, predstavlja jednu od najtraženijih lokacija za kupovinu nepokretnosti u Beogradu i zbog toga sigurnu investiciju.

U prilici smo da vam ponudimo prostorno odličnu dvosobnu nepokretnost na prvom spratu od pet, kvalitetne i održavane zgrade iz perioda socijalističke gradnje, koja se nalazi u delu Smiljanićeve kod Krunske ulice. Zgrada je građena za tadašnju intelektualnu elitu, sa malo stanova po spratu. Sama nekretnina je vrlo svetla, dvostrano orijentisana (istok-zapad), savršenog rasporeda prostorija jer se iz komotnog predsoblja ulazi u sve prostorije. Velike sobe i dosta prostora pružaju osećaj konfora i udobnosti. Po sistemu open space prostora dnevni boravak je objedinjen sa trpezarijom i kuhinjom. Spavaća soba je prostrana sa ugradnim plakarom. Kupatilo je iznenađujuće veliko. Terasa na koju se izlazi iz trpezarije je zastakljena. Obzirom da je nepokretnost u dobrom i održavanom stanju nema potreba za većim ulaganjima.

Zbog svojih karakteristika i položaja ovo je prava prilika za kupce koji žele kvalitetan stan za život ili izdavanje na izuzetno atraktivnoj lokaciji.

Od prostorija: predsoblje, dnevni borava

Kontakt info

Galerija Nekretnine D.o.o
Reg. posrednika br.
639
Kontakt osoba
Mirjana Stošić
Telefon 1
065233... Prikaži broj
Telefon 2
011/ 334-... Prikaži broj
Adresa
Starine Novaka 7/2
Tašmajdan
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine