SAVSKI VENAC BEOGRAD NA VODI 81m2 , T , 399000e

Bulevar Vudroa Vilsona , Beograd Na Vodi, Savski Venac, Beograd, Srbija

399.000€

4 925 €/m²

Tip

Stan

Površina

81 m²

Struktura

3

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
3
Cena
399.000€
Površina
81 m² (4 925 €/m²)
Sprat
7
Grejanje
Centralno
Terasa
Da
Garaža
Da
Uknjižen
Ne
Ažuriran
20.04.2024
ID
1102523

Opis

SVI NASI KUPCI DOBIJAJU VREDAN POKLON! Beograd na vodi, Scala 2, Bulevar Vudroa Vilsona, 3.0, 81.22 m2 sa terasom, VII od XIII spratova, cg sa kalorimetrima, 3 lifta, video interfon, ktv, internet, 3 klime, odmah useljiv, luks, gradjevinska dozvola, ostava, mogucnost kupovine parking mesta u garazi na nivou - 1, novogradnja vrhunskog kvaliteta useljena krajem decembra 2023. godine.

BW Scala, impozantna trinaestospratnica, smestena u trecem redu od reke Save, sa direktnim i nesmetanim pogledom na Galeriju i na park izmedju zgrada. Okruzena zelenilom i parkovima, sa zasadom breza koji krasi prostrano unutrasnje dvoriste i buducim stanirama osigurava oazu mira na par koraka od centralnih sadrzaja u Beogradu na vodi.

Stanarima zgrade BW Scala omogucen je lak, bezbedan i direktan pristup podzemnoj garazi sa parkiralistem na dva nivoa. Garazu dele 3 zgrade (Libera, Sole i Scala) i pristupom i funkcionalnoscu podseca na najbolje hotelske garaze. Prateci sve arhitektonske i gradjevinske principe, zgrada je izgradjena po najvisim standardima moderne gradnje, uz optimalnu iskoriscenost i organizaciju prostora u samom stanu. Maksimalna paznja je posvecena komfornom stepenistu, fasadi sa termo izolacijom, protivpozarnoj zastiti, obezbedjenim sistemom odlaganja smeca, liftovima, 24/7 nadzorom, koji uz dve recepcije stanarima obezbedjuju savrsen komfor. U prizemlju zgrade su smesteni ugostiteljski i maloprodajni objekti za zadovoljenje svakodnevnih potreba i udobnost zivljenja.

Kontakt info

Raičević Nekretnine
Reg. posrednika br.
305
Kontakt osoba
Raicevic nekretnine
Mobilni telefon
060/305... Prikaži broj
Adresa
Deligradska 26
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine