1.5 Mica Radakovica

Mica Radakovica 2 , Zemun - Centar, Zemun, Beograd, Srbija

500€ /mesečno

8 €/m²

Tip

Stan

Površina

58 m²

Struktura

1.5

Grejanje

Centralno

Detalji

Tip
Stan
Struktura
1.5
Cena
500€ /mesečno
Površina
58 m² (8 €/m²)
Sprat
10
Ukup. spratova
11
Grejanje
Centralno
Nameštenost
Polunamešten
Uknjižen
Ne
Ažuriran
29.10.2023
ID
1057467

Opis

Zelim da podelim svoje iskustvo kako i drugi ne bi bili prevareni od strane navedenih stanodavaca . Stan je nasminkan,dakle samo zamazan obicnim krecenjem. Stan ima visegodisnji problem sa budjavim kupatilom kao i spavacom sobom. Zidovi nikada nisu leceni vec zamazivani pred ulazak novih stanara . LISTATI SLIKE....Instalacije u stanu nikada nisu menjane a od uredjaja uslikanom sporetu ne radi rerna ,takodje uslikani televizor je bio za smece a takvog ga predstavljaju kao ispravnog. Cak i da ponude drugi Tv sigurna sam da ce ponuditi neki iz predratnog stanja. Namestaj donose star,pokupljen sa otpada...sve sto se u stanu pokvari budite sigurni da nece hteti da zamene..kriju dizu na par meseci a u stan ne zele da uloze nista.

Navescu jos par problema ovog stana. Stolarija je stara a kako se stan nalazi na samon cosku zgrade pri jacem vetru mora da se stavlja cebe izmedju prozora ne bi li spavali na vetrometini .

Rezije su jako vece nego sto ih predstavljaju jer sve instalacije kao i uredjaji stari te vuku dosta struje. Racuni za struju nikada nisu ispod 6-7000.

Stan takodje ima problem sa stanom iznad u kome zivi zena koja se vodi kao psihijatrijski slucaj i koja poplavljuje kupatilo .
O cinjenici da su navedeni stanodavci prevaranti i cicije govori i cinjenica da su trazili milostinju po zgradi za tuzbu za navedeni stan ne bi li im zgrada platila sudsku taksu iako svakog meseca za kartonsku kutiju uzimaju po 450e .

Kontakt info

Kontakt osoba
Mirjana Lukovic
Telefon 1
06165... Prikaži broj
Adresa
Mica Radakovica
Zemun
Beograd , Srbija

Kontaktiraj oglašivača

Slične nekretnine