Unesite eleganciju u Vas dom uz bordo boju

Sve što Vam je potrebno da bi Vam kuća izgledala luksuzno i raskošno jeste par trikova i iinteresantnih detalja. Uz malo mašte i efektne boje, stare stvari će dobiti novi sjaj i imaćete lep i udoban dom. Jedan od najjednostavnijih načina da to uradite, jeste da u kuću unesete bordo boju. Ova elegantna boja stvara prijatnu atmosferu a taj efekat možete postići kako velikim, tako i malim detaljima u ovoj boji.

Ova elegantna boja stvara prijatnu atmosferu a taj efekat možete postići kako velikim, tako i malim detaljima u ovoj boji.

преузимањепреузимање (2)


Zidovi u bordo boji simboliziraju ozbiljnost i dostojanstvo, ali u prevelim količinama, ova boja zidova Vas može učiniti nervoznim i nestrpljivim. Zato je bolja ideja da se ova boja koristi za naglašavanje, pa možete odabrati samo jedan zid u prostoriji koji će biti bordo boje.

преузимање (3) slika3
Detalji u vidu tepiha, jastučića ili fotelje u bordo boji su takođe vrloo efektni, ne morate krečiti prostoriju. Ovi detalji će prostoriji dati dozu elegancije i pomoći joj da odiše živahnošću. Sa bordo bojom se lepo slažu kremasto bela, crna i plava, a ako ste dovoljno odvažni, kombinujte je sa ljubičastom.

преузимање (1) uk1-600x450 30n