Udobno i prijatno – Kako da sredite krevet u spavacoj sobi

S obzirom na to da je poznato da jednu trecinu svog zivota prespavamo, to iskustvo treba uciniti sto prijatnijim. Da bi Vam krevet u spavacoj sobi bio udoban, savremen i estetski lep, usvojite narednih par saveta.

exclusive-bedroom-wall-idea

-bedroom-wall-idea.jpg">exclusive-bedroom-wall-idea

Krevet i posteljina su pravi nacin da u svoju spavacu sobu unesete boju i luksuz, i tada obratite paznju na sve sastavne delove, od duseka pa do posteljine. Dobar dusek je osnova dobrog sna, a mozete jos preko njega dodati i sloj memorijske pene za jos prijatniji osecaj.

13

Ako zelite da Vam krevet deluje posebno zanimljivo, krenite od neutralne boje a onda pocnite da dodajete smele boje, teksture i uzorke. Na taj nacin cete stvoriti pravilno dizajniran krevet koji ce dugo izgledati moderno, samo je potrebno da leti dodate plave detalje, a zimi tople braon elemente.

Comfortable-Edge-Wood-Bed-in-Simple-Master-Bedroom

Ulozite u kvalitetnu posteljinu, jer cete se tako osecati prijatno u svom krevetu i ta ce se investicija isplatiti. Za udobnost kreveta su jos vrlo vazni i jastuci, kako oni za spavanje, tako i dekorativni. Nakon sto odaberete jastuk za spavanje koji Vam u potpunosti odgovara, vreme je da pronadjete one koji ce ukrasiti Vas krevet. Iskoristite ovu priliku da spavacoj sobi date licni pecat preko smelog uzorka i odaberite boje koje upotpunjuju one vec prisutne i koje ce sobu uciniti jedinstvenom.

15