Trziste nekretnina – Kako da podignete vrednost svoje nekretnine i prodate je brze

S obzirom na stanje na trzistu nekretnina, prodavci stanova i kuca smatraju da ce najlakse zakljuciti prodaju ukoliko maksimalno spuste cenu. To jeste donekle ispravan nacin, ali postoji jos trikova koji ce Vasu nekretninu uciniti atraktivnom za kupce, cak i bez snizavanja cene. Ako ste zainteresovani da saznate kako mozete svoju nekretninu da ucinite vrlo pozeljnom na danasnjem trzistu, procitajte narednih par jednostavnih trikova.

ovani da saznate kako mozete svoju nekretninu da ucinite vrlo pozeljnom na danasnjem trzistu, procitajte narednih par jednostavnih trikova.

index

Ukoliko prodajete kucu, vrlo je bitno da se ona znacajno istice od ostalih u komsiluku i da bude uredjenija od njih. Razmislite o tome kako da unapredite izgled travnjaka ili da li je potrebno zameniti prozore i uraditi druge manje prepravke. Ipak, ne treba ni preterivati sa renoviranjem, jer to podize cenu Vase kuce, a kupci cesto radije biraju po ceni i opredeljuju se da sami vrse manje prepravke.

elegantna-prigradska-kuca-1 (99)

Vrlo je vazno da Vas stan ili kuca budu savrseno uredni pre nego sto  dovedete potencijalne kupce. Oni treba da se tu osecaju kao kod kuce, a to cak znaci da je preporucljivo da sklonite porodicne slike i slicne licne predmete, jer oni cine da se kupci osecaju kao da su u gostima i ne mogu da se povezu sa nekretninom.

white

Vrlo je bitno i da odredite realnu cenu nekretnine koju prodajete. Konsultujte se sa agentom ili prelistajte oglase i obavestite se o cenama slicnih nekretnina u Vasem komsiluku da biste imali osnovu za poredjenje. Da biste brzo sklopili ugovor sa nekim kupcem, Vasa cena ne mora da bude najniza u poredjenju sa drugima, narocito ako ste dosta ulozili u renoviranje, ali ona svakako mora da bude realna i na nivou koji je prihvatljiv za prosecnog kupca.

mali-stan-35-kvadrata-1 (5)