Oaza spokoja – Ideje za uredjenje spavace sobe koje ce Vam se sigurno svideti

Vasa spavaca soba treba da bude mesto gde mozete da se odmorite i opustite, tako da od ove prostorije treba da napravie utociste koje cete obozavati. Izgled svoje spavace sobe mozete promeniti bez obzira na budzet, bilo to kroz kupovinu novog namestaja ili prilagodjavanje osvetljenja zarad prijatnije atmosfere. Evo par ideja koje ce Vam pomoci da spavacu sobu uredite tako da Vam ona postane omiljena prostorija u kuci.

nije atmosfere. Evo par ideja koje ce Vam pomoci da spavacu sobu uredite tako da Vam ona postane omiljena prostorija u kuci.

u-ljubicastoj-sobi-se-najvise-seksa-a-najmanje-u-bez-i-sivoj-504x335-20120936-20120904105453-6dd757939b30acc599f461466d406806

Da bi Vasa spavaca soba postala mesto u koje mozete da se povucete nakon napornog dana i odmorite, pocnite od odabira neznih i umirujucih boja za zidove i ostale elemente enterijera. Pocnite od velikih povrsina, kao sto su to zidovi i pod i opredelite se za boje poput umirujuce zelene ili bilo koje bez nijanse jer one izazivaju osecaj mira i stvaraju ugodnu atmosferu. Cak i kada je u pitanju posteljina treba izbegavati jarke boje i birati jednostavan dezen koji ce doprineti Vasem mirnom snu.

s

Ako niste sigurni u svoje umece, pocnite tako sto cete odrediti temu koja ce biti vodilja kroz ceo proces uredjenja. Razmislite i opredelite se za onu koja ce na Vas delovati tako da zaboravite probleme koje ste imali tokom dana. Neka zidovi i dekoracija budu svetle boje, a namestaj takav da ne opterecuje prostoriju. Delikatan luster i unikatan nocni stocic ce biti posebno interesantni dodaci Vasoj spavacoj sobi.

1

Ako pak zelite malo smeliju spavacu sobu, tu su upecatljivi dezeni koje u sobu mozete uneti preko tapeta ili prekrivaca za krevet, a kada su u pitanju boje, u tom slucaju treba birati one vedre, poput zute, plave ili narandzaste. Ovakav izbor boja u slucaju smelih detalja ucinice da se oni budu vrlo upecatljivi i doprinece jedinstvenosti prostora.

2