Dekorisite kupatilo – Interesantne ideje za ogledala

Postoji niz nacina da dekorisete i uredite svoje kupatilo, premda se moze ciniti da su Vam mogucnosti ogranicene, narocito ako nemate iskustva u tome. Jedan od laksih nacina da kupatilo ucinite interesantnim jeste preko odabira i jedinstvenog nacina postavljanja ogledala, koja su osnovna potreba u kupatilu, ali to ne znaci da morate da birate klasicne modele. Bilo da renovirate ili samo zelite da osvezite kupatilo, pogledajte sledece ideje koje ce Vas sigurno inspirisati.

u kupatilu, ali to ne znaci da morate da birate klasicne modele. Bilo da renovirate ili samo zelite da osvezite kupatilo, pogledajte sledece ideje koje ce Vas sigurno inspirisati.

83742e41bb72574869fdbf099858b142

Umesto jednog velikog, odlucite se za dva manja ogledala. Premda se ovo resenje najcesce vidja u slucaju da postoje dva umivaonika, nema prepreka da se takva ideja realizuje i u slucaju jednog umivaonika – upravo ce to uciniti Vase kupatilo jedinstvenim.

Elegant-Mirror-with-Double-Vanity-Sink-for-Classic-Bathroom-Interior-Design-Ideas

Mozete se opredeliti i za neobican oblik ogledala, sto ce kupatilo uciniti interesantnim i specificnim. Jedinstvenog oblika i dizajna, takva ogledala salju jasnu poruku o vlasnicima kuce i predstavljaju odlican nacin da se kupatilu doda neobican detalj bez preopterecenja prostora nepotrebnim komadima.

ca162eb8a2e8c28c13b7dab8993c937a

Osim toga, mozete pronaci i vise ogledala razlicitih oblika i vellicina i okaciti ih tako da ono najvece ispunjava svoju osnovnu funkciju, dok ostala mogu imati samo dekorativnu svrhu. Tada je samo bitno da sva ogledala budu na jednom zidu, kako biste izbegli utisak neuredne prostorije.

attractive-bathroom-mirror

Ako ogledalu dodate osvetljenje, ono ce izgledati vrlo glamurozno i postace vise od neophodnog, tipicnog elementa svakog kupatila. Mozete potraziti ogledala koja vec imaju ugradjeno osvetljenje ili svetla dodati naknadno sami, ali ovakvo resenje je odlicno za mala kupatila a posluzice i kada se sminkate jer cete moci bolje da osmotrite svoje lice.

p__150__Lampa Mirror Ogledalo