Moderan kamin za moderan stan – Kako do kamina uredjenog sa stilom

Kada kupite moderan stan u Beogradu ili nekom drugom velikom gradu, i to stan sa elegantnim detaljem kao sto je kamin, onda se morate potruditi da taj detalj bude uredjen sa stilom kako bi na pravi nacin doprineo izgledu Vase dnevne sobe. Kamin je deo enterijera koji prvi privuce paznju i nacin njegovog uredjenja govori o Vasem licnom stilu. Ako zelite da osvezite izgled Vaseg kamina, a ne znate odakle da pocnete, evo par ideja kako da to uradite sa ukusom.

evne sobe. Kamin je deo enterijera koji prvi privuce paznju i nacin njegovog uredjenja govori o Vasem licnom stilu. Ako zelite da osvezite izgled Vaseg kamina, a ne znate odakle da pocnete, evo par ideja kako da to uradite sa ukusom.

imag8es

Najvazniji element dekoracije kamina je uskladjivanje predmeta koji se tu nalaze. Simetrija je potrebna za jednostavan pristup dekoraciji i na taj nacin cete dobiti odlican dodatni element za klasicno uredjene domove. Ako pak, preferirate moderan stil, opredelite se za ukrase razlicitih velicina koje mozete redjati sve dok ne dobijete onaj raspored koji Vam najvise odgovara. Ipak, povedite racuna o velicini svojih ukrase, jer ne zelite da ti detalji zasene sam kamin.

fireplace-mantel-decorations1

S obzirom na to da se najveci broj kamina izradjuje od kamena ili cigle, oni sobu mogu cak preopteretiti sobu, pa treba birati dekoraciju koja ce ih uciniti neznijima. Tu se mozete opredeliti za nezno zelenilo, zenstvene cvetne aranzmane i slicno.

EPSON scanner image

Svoj kamin mozete ukrasiti i nekim umetnickim delom ili ogledalom. Ogledala mozete naci u svim velicinama i oblicima ili traziti da Vam se isece onolika povrsina koja Vam odgovara, pa tako mozete kombinovati vise njih razlicite velicine za interesantniji enterijer.

fireplace-mantel-designs

Nemojte da zaboravite da kamin ukrasite u skladu sa praznicima, pa tako odaberite adekvatne ukrase za novogodisnje i bozicne praznike koji ce na najlepsi moguci nacin uneti praznicnu atmosferu u Vas dom.

03b40c78b0390abbd2bec778563Jelke-naslovna