Decija soba – Kako da dekorisete zanimljivu sobu za tinejdzere

Kada Vi uredjujete sobu za Vase tinejdzere, razmislite o tome sta bi oni zeleli i sta bi im bilo zanimljivo. To je posebno vazno, jer tinejzeri svoju spavacu sobu dozivljavaju drugacije od odraslih – njima to nije samo soba za spavanje, vec mesto gde mogu da pobegnu, osame se i uzivaju bez nadzora. Evo par saveta koji ce Vam pomoci u procesu uredjenja sobe za tinejdzere.

nadzora. Evo par saveta koji ce Vam pomoci u procesu uredjenja sobe za tinejdzere.

Fun-Painting-Ideas-for-Teenage-Girls-Room

Pre nego sto pocnete sa dekoracijom sobe za Vase tinejdzere, zapamtite da je oni dozivljavaju kao izraz svoje licnosti. Posebno obratite paznju ako je Vase dete naklonjeno modernim enterijerima i ako tome voli da posvecuje paznju, jer ce onda izgled sobe biti jos vazniji. Njihova soba mora da bude prilagodjena za vise aktivnosti – tu se oni druze sa svojim prijateljima ili uce, osim sto je koriste za spavanje. Povedite racuna da soba zato ima upravo te izdvojene delove – za spavanje, ucenje i odmaranje.

a3fd5b2ee710ec5a5e44f573d0b93832

Dok odrasli cesto preferiraju mirno okruzenje, tinejdzeri vise vole sobe koje su ispunjene jarkim bojama koje ulivaju energiju. Zato u dogovoru sa svojim detetom mozete da se odlucite za neku od sledecih ideja – zidovi jarkih boja, nalepnice za zidove, omiljeni stihovi ispisani neonskim svetlima i slicno.

e79667171e4915cc44d4825e3d299f1e

Odrasli vole da im spavaca soba bude mirna i odise spokojem, dok tinejdzeri vise vole da njihova soba odise energijom, izgleda zanimljivo i govori o njihovoj licnosti. Zato je potrebno pronaci unikatne komade namestaja i zanimljive detalja, poput viseceg ili okruglog kreveta, akvarijuma u zidu, visece stolice…

ima9ges