Stolovi na rasklapanje za ustedu prostora

U kući, stanu ili na terasi nikad nema previše slobodnog mesta. Sigurno Vam se često dešava da Vam zatreba mesto za još neki komad nameštaja. Koliko god malo mesta imali, možete naći način da u svoj životni prostor smestite sve što Vam je potrebno. Poslužite se trikovima kao što je moderan nameštaj na rasklapanje koji može da stane i u najmanju prostoriju. Stolovi na rasklapanje su vrlo praktično rešenje za male prostorije, kao i za terase i bašte u kojima leti uživate. Uz toliko modela koji se mogu naći na tržištu, sigurno ćete naći model koji odgovara Vašem ukusu i potrebama.

oderan nameštaj na rasklapanje koji može da stane i u najmanju prostoriju. Stolovi na rasklapanje su vrlo praktično rešenje za male prostorije, kao i za terase i bašte u kojima leti uživate. Uz toliko modela koji se mogu naći na tržištu, sigurno ćete naći model koji odgovara Vašem ukusu i potrebama.

rasklapanje

Stolovi na rasklapanje zauzimaju vrlo malo mesta kada se ne koriste, a rasklopljeni, ovi stolovi su jednako funkcionalni i veliki kao i oni standardni. Moderni stolovi na rasklapanje su lagani, otporni i imaju vrlo dug vek trajanja uz pravilno održavanje. Potreba za nameštajem na rasklapanje ne postoji samo ako živite u malom stanu – oni će Vam dobro doći kada Vam dođe veći broj gostiju.

Sto-na-rasklapanje-sa-stolicama_slika_XL_17070625 Sto-na-rasklapanje-sa-stolicama_slika_XL_17070621

Slobodan prostor na terasi je veoma ograničen i često nemamo dovoljno mesta da smestimo sve što želimo da bi nam tu bilo potpuno prijatno i udobno. Rešenje za tu situaciju, naročito ako Vam je terasa uska, jeste sto na rasklapanje koji po potrebi možete skloniti ako Vam je potreban slobodan prostor.

zidni-sto-2 4