Kreativne zidne tapete za svezinu Vaseg doma

Ako želite da Vaš stan ili kuća uz minimalna ulaganja zasija u novom svetlu, tu su kreativne zidne tapete da Vam u tome pomognu. Danas, kada postoji tako veliki izbor zidnih tapeta, lako ćete naći neke koje će biti prikladne za Vaš dom, za koji god pravac u uređenju enterijera da ste se odlučili. Potražite dizajn koji će naglasiti Vaš omiljeni stil i tako dodatno obogatite prostor. Kako moderni trendovi uvode postojanje bar jednog naglašenog zida u domu, tapete su ponovo postale popularne zahvaljujući velikom izboru motiva, i bilo da volite cvetne, apstraktne ili geomatrijske dezene, lako ćete naći tapete koje će Vam dati tačno ono što tražite.

dlučili. Potražite dizajn koji će naglasiti Vaš omiljeni stil i tako dodatno obogatite prostor. Kako moderni trendovi uvode postojanje bar jednog naglašenog zida u domu, tapete su ponovo postale popularne zahvaljujući velikom izboru motiva, i bilo da volite cvetne, apstraktne ili geomatrijske dezene, lako ćete naći tapete koje će Vam dati tačno ono što tražite.

tapete-na-strafte visokokvalitetne-zidne-tapete-slika-30731527

Ako ste ljubitelj motiva sa krupnim uzorcima, odaberite samo jedan zid koji ćete obložiti ovim tapetama. Takođe, za ovakve uzorke poželjno je da osnova tapete bude bele, dok su kod manjih uzoraka i dinamičnije kombinacije takođe atraktivne. Atraktivni dezeni će prostor učiniti lepšim i neobičnijim i pomoći Vam da svom domu date svež izgled. U prostoru gde su ostali zidovi neutralni, naglašeni motivi će postići pravi efekat. Da biste postigli povezanost prostora, poželjno je da boja okolnih zidova bude sastavni deo dezena tapete.

tapete-mega How-to-Give-a-White-Living-Room-a-New-Look_03 e729f9b563001a68f9ba91a7f0542acd_category_large

Potražite tapete koje će se uklopiti sa ostalim elementima enterijera i obratite pažnju na koji zid ih postavljate. Odlična je pozicija iza garniture za sedenje u dnevnoj sobi ili kreveta u spavaćoj sobi, jer tapete naglašavaju deo prostora u kome se nalaze, pa treba zapamtiti da će taj deo prostorije i nameštaj koji se tu nalazi privlačiti pačnju. Postavljanje tapeta zahteva malo veštine, ali rezultat će Vas uveriti da je vredelo potruditi se.

crno-bele-tapete 425242930 22327_shutterstock_588320771_iff