Osobine i prednosti samolepljivih folija za stakla u enterijeru

Dekorativne samolepoljive folije su odlicno resenje za preuredjenje enterijera, bilo da je u pitanju Vas stan ili poslovni prostor. Zahvaljujuci sirokom spektru dezena lako cete naci onaj koji Vam odgovara, a njihova velika prednost je i ta sto u velikoj meri propustaju svetlost, ali onemogucavaju pogled u unutrasnjost sobe, pa su odlicno resenje bilo da Vam je cilj veca privatnost ili dekoracija prostora.

dnost je i ta sto u velikoj meri propustaju svetlost, ali onemogucavaju pogled u unutrasnjost sobe, pa su odlicno resenje bilo da Vam je cilj veca privatnost ili dekoracija prostora.

images3

Dekorativne folije mogu imati neki dezen, ali mogu uciniti i da obicno staklo deluje poput onog mat, cija je cena znatno veca od ovog inovativnog resenja. Staklene pregrade u stanu ili prozor u toaletu su odlicno mesto za mat foliju koja Vam omogucava visok stepen privatnosti u tim prostorijama, i to bez zatamnjivanja roletnama.

index2

Dekorativne folije se lako postavljaju na glatku povrsinu stakla, a podjednako je jednostavno i njihovo odrzavanje, kao i skidanje, sto Vam omogucava da zemenite foliju bez ostecenja stakla. Pre nego sto krenete u kupovinu i odlucite se za neki dezen ili efekat, razmislite o nameni prostorije, i da li Vam je cilj dekoracija ili ostvarivanje privatnosti unutar nje.

351397