Izbegnite najcesce greske pri uredjenju potkrovlja

Potkrovlje je odlicno za one koji vole jedinstven stambeni prostor. Osim toga, ovaj prostor ne bi trebalo da zanemaruju ni oni koji imaju kucu, jer uz malo truda i pravilan raspored namestaja, Vase potkrovlje moze postati vrlo interesantno mesto za zivot. Pogledajte kako mozete da opremite svoje potkrovlje i izbegnete najcesce greske koje se desavaju pri uredjenju ovog prostora.

potkrovlje i izbegnete najcesce greske koje se desavaju pri uredjenju ovog prostora.

potkrovlje 665

Deo potkrovlja sa niskim krovom moze biti problematican za opremanje, ali to ne znaci da ove dragocene kvadrate treba ostaviti neiskoriscene. Nizak plafon je odlican za ormane koje cete verovatno morati da narucujete po meri zbog specificnosti prostora. Ako zelite da Vam ovi ormani budusto manje vidljivi, neka bude iste boje kao i zidovi.

images

Kada su u pitanju visi delovi, do 2 metra, tu mozete smestiti garnituru za sedenje ili trpezarijski sto, samo se potrudite da namestaj bude sto jednostavniji kako ne bi pretrpavao prostor i kako bi neki drugi interesantni detalji u prostoriji dosli do izrazaja.

voq6g4

Posebnu paznju obratite na mesto gde ce prozori biti ugradjeni. Ukoliko budu previsoko, nece moci da pruze dovoljan osecaj komfora i stvorice se vrlo neprijatna atmosfera jer ce se ciniti kao da prirodne svetlosti uopste i nema. Zato je preporucljivo da prozori budu na visini izmedju 90 i 120 cm od gotovog poda.

314