Osvezite dnevnu sobu – Kako da kauc izgleda kao nov

Ako Vam je kauc u dnevnoj sobi dotrajao i smatrate da bi Vasem enterijeru dobro dosla promena, pre odlaska u salon namestaja razmislite na koji nacin mozete tu garnituru osveziti i produziti joj vek za jos neko vreme. Ukoliko niste sigurni kako to da uradite, procitajte sledecih par trikova i odlozite odlazak u kupovinu.

ozite odlazak u kupovinu.

86947f61-0cb1-4276-9482-43ca220db7d8

Najjednostavniji nacin da starom kaucu udahnete novi zivot jeste putem dodavanja jastucica. Ipak, pazite da ne preterate u broju i ucinite ovaj komad namestaja pretrpanim. Ako zelite nesto posebno interesantno, opredelite se za dekorativne jastuke sa velikim printom. Bilo da su to geometrijski oblici ili motivi cveca, ovakav dezen ce sigurno unaprediti izgled kauca.

1. prva

Ukoliko zelite da izdvojite malo veca sredstva za Vas kauc, onda mozete potpuno promeniti mebl. Premda je ovo malo veca investicija, na kraju cete dobiti krevet koji izgleda kao nov i koji je potpuno poVasem ukusu jer mebl birate sami. Oni koji zele da uloze manje novca mogu da pronadju pletene, tople prekrivace u bojama koje se slazu sa ostatkom namestaja i iskoriste ih za prekrivanje kauca. To je narocito zanimljivo za namestaj koji ima ravne linije i deluje malo grubo – kada pozelite promenu, samo ga prekrijte cebetom koje ce mu dati meksi izgled.

living-rooms6