Uredite stan sa stilom – Siva boja za elegantan enterijer

Kada kupite stan koji ima odlican raspored i to u prelepom gradu, kao sto je to stan u Kragujevcu ili nekom drugom, Vama omiljenom gradu, sledeci korak je da taj stan elegantno i dekorisete, a to je vrlo lako izvesti ukoliko u Vas dom uvedete sivu boju. Ipak, treba imati na umu da enterijer ispunjen iskljucivo sivom bojom moze delovati sumorno, i zato ovu boju treba kombinovati i upotrebiti na pravi nacin.

Vas dom uvedete sivu boju. Ipak, treba imati na umu da enterijer ispunjen iskljucivo sivom bojom moze delovati sumorno, i zato ovu boju treba kombinovati i upotrebiti na pravi nacin.

siva-soba

Najpre treba da odredite koju boju zelite da kombinujete sa sivom. Vec ce tu biti pod koji ce ublaziti tmurnu prirodu sive boje, ali trebalo bi dodati jos jednu zbog veselije atmosfere – to moze biti bela, ali mozete odluciti i da se poigrade raznim nijansama sive boje. Vrlo interesantan nacin da razbijete jednolicnost sivila i date sobi karakter jeste preko sarenih detalja, poput tepiha.

galaxi_sistem-800x800

Za sobu u kojoj preovladava siva boja odlican je crni namestaj, ali u tom slucaju morate dodati dosta svetlijih boja da biste izbegli tmuran ambijent. Pronadjite svetle zavese, bele ramove za fotografije, veliku sliku u raznim bojama ili nesto slicno i ucinite svoj prostor veselijim. Jos jedan bitan element elegantne sive sobe jeste dovoljno dobra rasveta koja ce sobu uciniti svetlijom i prijatnijom, ali i osvetliti tamnije uglove.

Glossy-Bedroom-Design-468x351