Prednosti PVC stolarije

PVC je vrsta plastike koja se sve vise koristi u izradi stolarije jer pruza odlicnu toplotnu i zvucnu izolaciju, dugotrajna je i izdrzljiva, a i lako se uklapa u razlicite tipove i stilove kuca i stanova. Pored toga, PVC i ALU stolarija su povoljnije u odnosu na drvenu, a ispunjavaju sve potrebne funkcije.

funkcije.

images

PVC stolarija moze da obezbedi znacajnu ustedu energiije kroz odlicnu izolaciju od toplote i hladnoce, ali je zato potrebno da bude pravilno ugradjena. Zbog toga sto ne upija vlagu, ona ne menja oblik, a otporna je i na toplotu, dok istovremeno pruza odlicnu zvucnu izolaciju. Pored toga, ne zahteva nikakve premaze pa je zato laka za odrzavanje. Jedna velika prednost PVC stolarije je to sto je gotovo nezapaljiva i cak ima i sposobnost samogasenja.

index

PVC stolarija je ne samo finansijski pristupacnija, vec i jednostavnija za ugradnju kao i odrzavanje. Premda se uglavnom javlja u beloj boji, moze se naruciti i u nekoj drugoj boji ili cak imitaciji drveta. Za one koji vode racuna o okolini veoma je vazan podatak da je ovakva stolarija zdravstveno i ekoloski prihvatljiva i da se moze reciklirati.

pvc-stolarija-boja-dekor-drveta-stan-Banovo-Brdo-7