Novogodisnji praznici – Kako dekorisati dom

Ako ste jedan od ljubitelja Bozica i Nove godine, sigurno zelite da Vam i dom bude adekvatno dekorisan i da odise duhom predstojecih praznika. Postoji pregrst ideja i nacina da uredite svoj dom u skladu sa svojim praznicnim raspolozenjem, a najbitnije je da imate volje da to uradite sa stilom.

White-and-green-Christmas-candles-decoration head_pic01

>

White-and-green-Christmas-candles-decoration head_pic01

Nakon sto odaberete jelku cija je velicina u skladu sa prostorijom u kojoj se nalazi i dekorisete je po svojoj volji pazeci na proporcije jelke i ukrasa, vreme je da pocnete sa dekoracijom prostora, gotovim ukrasima ili onima koje ste sami napravili. Medju ukrasima koje je jednostavno napraviti nalaze se i pahulje od papira za prozor. To je jednostavan i pre svega jeftin, ali vrlo interesantan nacin dekorisanja enterijera. Pored toga, stare ukrase za jelku nemojte bacati, vec pronadjite lepu staklenu ciniju, stavite ih u nju zajedno za par sisarki i dobicete efektnu dekoraciju za sto ili komodicu.

photo 4 images (9)

Nemojte zaboraviti i na novogodisnje vencice, koji obicno stoje na vratima, ali ih mozete okaciti i po stanu, kako god se Vama vise dopada.

images (11) images (10)

Medju bojama koje simbolisu novogodisnje praznike, odaberite dve, a najvise tri omiljene, i koristite ih za dekoraciju Vase dnevne sobe. Vise od tri ucinice sobu pretrpanom, kao i vise nijansi jedne, jer ce tada izgledati da ima dosta boja, a ne dosta tonova jedne. Nemojte zaboraviti na detalje poput svecnjaka, masnica, pokloncica i motiva Deda Mraza.

преузимање (5) images (12)