Odaberite pravu neutralnu boju za moderan enterijer

Za moderan stan u Beogradu ili savremenu kucu u Novom Sadu nije na odmet da ispratite i po koji trend u uredjenju enterijera kako biste u potpunosti prilagodili svoj novi dom savremenom nacinu zivota. Jedan od tih trendova predlaze jednostavnost, a to podrazumeva i koriscenje neutralnih boja. Premda ove boje zapravo nikada ne izlaze iz mode upravo zbog toga sto Vam pruzaju siroke mogucnosti za upotrebu jarkih boja prilikom dekoracije, u poslednje vreme su posebno popularne.

ili svoj novi dom savremenom nacinu zivota. Jedan od tih trendova predlaze jednostavnost, a to podrazumeva i koriscenje neutralnih boja. Premda ove boje zapravo nikada ne izlaze iz mode upravo zbog toga sto Vam pruzaju siroke mogucnosti za upotrebu jarkih boja prilikom dekoracije, u poslednje vreme su posebno popularne.

images (2)

Premda sa neutralnim bojama ne mozete pogresiti i za koju god se odlucili, ona ce se uklopiti sa razlim stilovima, pred Vama je citav niz odluka, kao sto je ta da li zelite topliju ili hladniju atmosferu, svetlu ili tamnu nijansu.

images (1)

Topla siva nijansa je odlican izbor ako zelite neku blagu a svetlu boju, a ona se takodje odlicno slaze sa drvetom. Sa druge strane, cisti srednji ton sive izgleda vrlo prefinjeno i stvara osecaj udobnosti, cak i kada u sobi ova soba preovladava. Tu je i tamno siva, odlicna za one koji zele da stvore efekat drame i pravi je izbor za namestaj i detalje svetle boje.

siva-sofa-5

 

Bela boja u savremenom enterijeru izgleda pomalo starinski i takvom dekoru daje jednu posebnu notu prijatnosti. Osim toga, ova boja je odlicna za vrlo male prostorije, kao i one koje sadrze dosta boja kroz druge elemente koji su tu prisutni, bilo da je to garnitura sa napadnim printom ili dosta sarenih detalja.

преузимање