Cupavi tepisi za udobne i tople zimske dane

Cupavi tepisi su vrlo moderni i atraktivni, a zahvaljujuci tome sto se izradjuju od gustih i dugih vlakana, po njima je jednako prijatno i hodati. Oni su posebno interesantni zimi, kada u enterijeru stvaraju toplu i ususkanu atmosferu. Ukoliko ste razmisljali da ove zime unesete neki novi detalj u svoj dom, ovakav tepih je pravi izbor.

u svoj dom, ovakav tepih je pravi izbor.

shag-rug-white

Cupavi tepisi se podjednako dobro slazu sa drvenim elementima kao i sa metalnim detaljima koji su tipicni za savremene enterijere. Svaki cupavi tepih odlicno izgleda u kombinaciji sa drvenim podom, a narocito ako su te dve boje kontrastne. Odlican su izbor za elegantno uredjene prostorije, kao i za one kojima je potrebna doza topline.

images (4)

Odrzavanje cupavih tepiha jeste malo zahtevnije nego sto je to slucaj kod drugih vrsta, ali to ne bi trebalo da Vas odvrati od kupovine ovog elegantnog tepiha. Pozitivna strana je sto oni posle usisavanja izgledaju skoro kao novi, a pozeljno je i da ih povremeno istresete. Takodje, kada imate mogucnosti, preporucuje se da ih odnesete u servis na profesionalno ciscenje.

images (3)

Zbog mekoce su ovi tepisi cest izbor za decije sobe, a zahvaljujuci modernim cupavim tepisima sa antialergijskim i antibakterijskim svojstvima, mogu ih koristiti cak i deca sklona alergijama. Takodje se cesto vidjaju i u spavacim sobama, zbog divnog osecaja koji se javlja kada bosih nogu hodate po njima.

преузимање (5)