Planirate renoviranje doma? Evo na sta treba posebno da obratite paznju

Kada je u pitanju renoviranje, bilo da Vam je budzet ogranicen ili planirate znacajna ulaganja, postoji par stvari na koje treba posebno obratiti paznju. Kada su u pitanju kuhinja i kupatilo, troskovi renoviranja mogu biti posebno veliki, a eventualne greske se teze nakanadno ispravljaju. Pogledajte na sta da obartite paznju kako biste kasnije u potpunosti bili zadovoljni ishodom renoviranja.

jte na sta da obartite paznju kako biste kasnije u potpunosti bili zadovoljni ishodom renoviranja.

diy-kitchen-backsplash-ideas-as-small-kitchen-renovation-ideas-to-get-ideas-how-to-remodel-your-Kitchen-interesting-design-36

Vrlo je bitno da razmislite o tome ko ce najvise vremena provoditi u nekoj prostoriji i kako ce se ona koristiti svakodnevno. Na primer, ako znate da cete Vi najcesce kuvati i biti u kuhinji vise od drugih ukucana, neka police i visina visecih ormarica budu prilagodjeni Vama. Ako imate u vidu ko ce najcesce koristiti kuhinju, raspored elemenata i uredjaja ce biti takav da ce u potpunosti zadovoljiti Vase potrebe, a s tim na umu treba birati i boje.

small-modern-kitchens-inspiration

Kuhinja i kupatilo su prostorije koje se vrlo cesto koriste, pa je podjednako vazno da one budu funkcionalno i prakticno uredjene, i da vizuelni utisak bude pozitivan. Razmislite koji su to predmeti koji su Vam neophodni u datoj prostoriji i na kom mestu zelite da stoje, a potom mozete da dodajete i manje bitne elemente.

image3s

Boje, teksture i uzorci su podjednako bitni za ukupan utisak, jer su upravo to elementi koji grade stil i atmosferu u prostoriji. Dodajte staklene elemente u kuhinji u vidu zastakljenih frontova ormarica i odaberite luksuzne, meke peskire za kupatilo. Za kuhinju mozete odabrati i neko zanimljivo umetnicko delo, a kupatilo mozete dodatno ukrasiti mirisnim svecama u boji ili zanimljivim drvenim policama.

215