Uštedite prostor sa zidnim krevetima

Ukoliko imate mali stan koji je teško opremiti tako da bude lep ali i da sadrži sve što Vam je potrebno, rešenje možete pronaći u multifunkcionalnom nameštaju koji štedi prostor a pruža svu udobnost običnog nameštaja. Upravo su takvi zidni kreveti. To što ste ograničeni kvadraturom svog stana ne mora da znači da morate da se odreknete udobnosti – montirajte zidni krevet koji se lako rasklapa i sklapa.

vog stana ne mora da znači da morate da se odreknete udobnosti – montirajte zidni krevet koji se lako rasklapa i sklapa.

5299d7bc35dcezidni_krevet_za_mali_stan преузимање

Zidni kreveti spajaju praktično i funcionalno sa estetski lepim. Oni se mogu naći u velikom broju oblika i načina da se uklope u Vaš postojeći enterijer. Ako ste prinuđeni da dnevnu i spavaću sobu smestite u jedan prostor, ovi kreveti će Vam u tome pomoći. Ista soba može biti dnevna u toku dana, u uveče se lako pretvara u spavaću – tada se najčešće plakar pretvara u udoban krevet koji, za razliku od sofa i kreveta na razvlačenje, ima standardni madrac, pa je spavanje mnogo udobnije.

преузимање (1) tri_u_-jedan-216x160

Sa ovim krevetima niste ograničeni širinom ili visinom, a mogu biti u kombinaciji sa plakarom, ormanom ili bibliotekom. Oni nisu uslovljeni postojećim stilom u Vašem stanu, pa se mogu uklopiti u svaki stil uređenja i izgledati baš onako kako Vi želite. Mogu biti za jednu ili dve osobe, a sistem otvaranja je uvek isti – spuštanjem prema podu po dužini ili širini kreveta. Dušek je fiksiran za dasku na kojoj leži, a nožice kreveta mogu da budu fiksirane ili da se izvlače iz ugrađenog ormara.

p__440__Zidni krevet Vaske images 33