Male promene za elegantnu kuhinju

Bilo da je velika ili mala, kuhinja je središte kuće. To je prostorija puna mirisa, energije i topline. Veličina i uređenje ove prostorije zavise od Vašeg načina života, ali je tokom godina ona postala mesto gde se obavlja više od samog kuvanja – tu se porodica okuplja na kraju dana. U današnje vreme se kuhinja i trpezarija sve ređe odvajaju, one čine jednu celinu i velika se pažnja posvećuje dizajnu i funkcionalnosti. Bilo da su ove dve prostorije spojene ili su to dve zasebne celine, trend posvećivanja pažnje uređenju kuhinje je sve izraženiji. Ukoliko ste zainteresovani da brzo i uz mala ulaganja unesete dašak luksuza u svoju kuhinju, evo nekih trikova za Vas.

današnje vreme se kuhinja i trpezarija sve ređe odvajaju, one čine jednu celinu i velika se pažnja posvećuje dizajnu i funkcionalnosti. Bilo da su ove dve prostorije spojene ili su to dve zasebne celine, trend posvećivanja pažnje uređenju kuhinje je sve izraženiji. Ukoliko ste zainteresovani da brzo i uz mala ulaganja unesete dašak luksuza u svoju kuhinju, evo nekih trikova za Vas.

images (2) images

Metalni detalji izgledaju veoma atraktivno na kuhinjskim elementima. Ručice od gvožđa ili metala na fiokama i drugim elementima će za tren osvežiti ovaj prostor i učiniti ga modernim. Da bi enterijer izgledao veće i ekskluzivnije, opredelite se za svetle boje – svetle boje reflektuju svetlost i uspešno skrivaju ogrebotine na starijim huhinjskim elementima. Ako ste spremni za malo veće ulaganje, zamenite vrata na kuhinjskim ormarićima. Za elegantan izgled koristite staklo ili visoki sjaj, a možete se i odreći nekih vrata zarad otvorenih polica na kojima možete izložiti najlepše komade posuđa.

преузимање p1

Umetnička dela nisu samo za dnevnu sobu – veliki i smeli komadi će kuhinju učiniti modernijom i interesantnijom. Možete dekorisati i prozore. Odgovarajuće zavese će ovu prostoriju učiniti luksuznijom, a police sa sobnim biljem će joj dati osećaj živosti i vedrine, pa vredi potruditi se i naći mesto i za ove ukrase. Ukoliko želite da Vaša kuhinja bude poput onih iz časopisa, održavajte je izuzetno urednom. Sklonite sve male aparate koji Vam nisu svakodnevno potrebni i odložite ih negde gde neće narušavati ukupan utisak.

kuhinje-sa-otvorenim-policama-1 (6)1525