Bež tonovi u enterijeru

Bež tonovi u enterijeru prirodno, jednostavno i sveže, a s obzirom na to da je to neutralna boja, ona je odlična kao osnova na kojoj možete graditi atmosferu koju želite da postignete. Da biste stvorili ušuškan enterijer, možete dodati tople boje kao što su crvena i narandžasta, a da biste uneli svežinu, dodajte boje kao što su zelena i plava. Neutralne boje su veoma moderne i popularne kada su u pitanju boje za enterijer. Bilo da niste ljubitelj jarkih boja ili samo želite neutralnu osnovu tako da možete kroz druge detalje da pokažete svoju kreativnost, bež boja je pravi izbor za Vas.

ste uneli svežinu, dodajte boje kao što su zelena i plava. Neutralne boje su veoma moderne i popularne kada su u pitanju boje za enterijer. Bilo da niste ljubitelj jarkih boja ili samo želite neutralnu osnovu tako da možete kroz druge detalje da pokažete svoju kreativnost, bež boja je pravi izbor za Vas.

Sa-bronzom преузимање

Bež  boja je neutralna i kao takva, ona je odlična za slaganje boja. Sobe u ovoj boji izgledaju prirodno i prijatno i daju udoban i osunčan ambijent. Premda ona čini da prostor deluje prostranije, povedite računa da soba ne izgleda sterilno i monotono. Da biste to izbegli, kombinujte je sa ljubičastom, azurnom, narandžastom ili braon bojom. Bež je veoma zahvalne boja, jer ju je lako kombinovati sa drugim bojama, a sama po sebi, ona odiše klasikom i jednostavnošću.

f54972f46cfaa910bcaa856747773213 images

Ova boja se uklapa u svaki ambijent i čini da on izgleda skromno, svedeno i prijatno. Da biste postigli „toplinu“ doma, dodajte one boje koje pripadaju upravo ovom spektru: crvenu, narandžastu i žutu, ali treba imati na umu da se bež slaže i sa bojama koje ne pripadaju tom spektru. Sve nijanse zelene će sigurno će uneti svežinu u dom i učiniti ih opuštajućima.  Bež u kombinaciji sa braon bojom stvara udobnu atmosferu, dok je kombinacija sa ružičastom veoma skladna i moderna. Kombinacija sive i bež je odličan izbor za klasičnu dnevnu sobu, a zlatna će uneti dozu glamurozne atmosfere u enterijer u kome preovladava bež boja.

DenizHome-Pink-Beige-Living-Room-Design 20-refreshing-green-themed-living-rooms-2