Odgovarajuci klub sto za Vasu dnevnu sobu – Kako ga odabrati

Klub sto je jedan od najvaznijih elementa svake dnevne sobe. On zauzima centralno mesto u prostoriji i vazno je da bude kako funkcionalan, tako i estetski zadovoljavajuc, jer je to element koji ce svaki Vas gost zapaziti. Zato je bitno da odaberete onaj koji savrseno odgovara Vasem enterijeru i na taj nacin ga upotpunite. Klub sto treba da odgovara Vasem nacinu zivota, a onaj u decijoj sobi bi trebalo da bude zaobljenih ivica. Evo na sta jos treba da obratite paznju pri odabiru.

a taj nacin ga upotpunite. Klub sto treba da odgovara Vasem nacinu zivota, a onaj u decijoj sobi bi trebalo da bude zaobljenih ivica. Evo na sta jos treba da obratite paznju pri odabiru.

22

Klub stolove mozete naci u citavom nizu dimenzija, a treba da odaberete onaj koji je u skladu sa Vasim namestajem, posebno sa garniturom za sedenje. Trebalo bi da bude malo visi od dela za sedenje, a duzina i sirina zavise najvise od slobodnog prostora koji Vam je na raspolaganju. Kao sto je to slucaj i sa drugim komadima namestaja, ako Vam je dnevna soba manja, odaberite sto manjih dimenzija i jednostavnog dizajna da ne biste bespotrebno opterecivali prostor.

21

Klub sto najcesce stoji naspram garniture za sedenje i fotelje, ali se mozete odluciti i za dva manja, od cega ce jedan stajati sa strane tako da su Vam Vase sitnice na dohvat ruke. Boja bi trebalo da bude uskladjena sa drugim elementima u sobi, poput regala ili garniture, ali moze se potpuno razlikovati po stilu od svega ostalog, ukoliko Vam je ostatak enterijera vrlo jednostavan, i tako ce sva paznja biti upravo na njemu.

images19

Klub sto moze biti od drveta, medijapana, stakla i slicno, a vrstu birate u skladu sa svojim zeljama i stilom zivota. Ukoliko imate malu decu, stakleni stolovi nisu najbolja ideja, ali oni, kao i mesingani stolovi, mogu biti odlican dodatak modernom uredjenju, pa se za takvu vrstu mozete opredeliti ako zivite sami.

moderan-klub-sto