Monohromatski – Saveti za crno-beli enterijer

Savremen i mladalacki stan u Nisu ili Beogradu zahteva isti takav enterijer, a kombinacija crne i bele boje ucinice da Vas enterijer izgleda sofisticirano i uredjeno sa ukusom. Medjutim, kako pravilno urediti dom u skladu sa ovim veoma popularnim trendom, i to tako da soba ne izgleda monotono? Evo par saveta koji ce Vam u tome pomoci.

oma popularnim trendom, i to tako da soba ne izgleda monotono? Evo par saveta koji ce Vam u tome pomoci.

090d598d8eda

Postizanje monohromatskog izgleda moze biti vrlo tesko i lako se moze desiti da enterijer deluje suvise grubo i hladno, pa je potrebno da iskoristite teksuru kako biste grub izgled ublazili. Udobni dodaci poput pletenih presvlaka, plisanih jastucnica ili cupavih tepiha ce sobu uciniti prijatnijom za boravak.

10-Black-and-white-living-room-shelving

Dekorisanje sobe uz pomoc samo dve boje moze dovesti do monotonog izgleda, pa se poigrajte velicinama i visinama dodataka kako bi soba delovala interesantnije. Odaberite ukrasne detalje u razlicitim velicinama i izbegavajte simetricno dekorisanje, jer cete tako dati prostoriji malo zivosti.

23

Najprikladniji nacin za uvodjenje trece boje jeste preko zelenila. Biljke ce uciniti crno-beli prostor gostoljubivijim i toplijim. Ako, pak, zelite enterijer koji izgleda glamurozno i savremeno, opredelite se da detalje od stakla. Strateski dodajte osvetljenje da biste naglasili najzanimljivije delove svog monohromatskog uredjenja ili osvetlili neke tamne uglove.

Bygga&Bo: Johanna Högväg