Dekoracija kupatila – Brze i jednostavne ideje za preuredjenje

Ako Vam je dosadio izgled Vaseg kupatila u prelepom stanu u Novom Sadu ili Nisu i sanjate o tome da ono bude u skladu sa ostatkom modernog enterijera, postoji par zanimljivih i jeftinih ideja za uredjenje. Najupecatljivija promena Vaseg kupatila se odnosi na osvetljenje i takva investicija nije velika, ali je njen efekat neosporan. Stare sijalice imaju lose svetlo i cine prostoriju mracnijom, dok prostom zamenom dobijate kupatilo koje izgleda vece i sveze. Kada zavrsite sa osvetljenjem, evo koji se sledeci koraci u preuredjenju Vaseg kupatila.

mena Vaseg kupatila se odnosi na osvetljenje i takva investicija nije velika, ali je njen efekat neosporan. Stare sijalice imaju lose svetlo i cine prostoriju mracnijom, dok prostom zamenom dobijate kupatilo koje izgleda vece i sveze. Kada zavrsite sa osvetljenjem, evo koji se sledeci koraci u preuredjenju Vaseg kupatila.

25-minifloatingshelves

Prekrecite zidove i to ce biti jos jedna vrlo velika promena koja ce osveziti kupatilo. Ne morate se zaustaviti na zidovima, vec prefarbajte i vrata ormarica za jos upecatljiviju promenu.

8

Prazan prostor u Vasem kupatilu ne treba ostati neiskoriscen – odaberite adekvatne ukrase ili slike koje ce kupatilo uciniti zanimljivim, jedinstvenim i prijatnijim, a ovakva promena ne iziskuje velike materijalne troskove.

small-bathrooms-ideas-as-modern-bathrooms-for-inspirational-ideas-pictures-remodel-decor-2016-home-decor-examples

Osim sijalica i osvetljenja uopste, lako mozete zameniti i rucke na ormaricima, drzace sa peskire ili ogledalo. Ovo je jos jedna vrlo mala investicija, a zamenu mozete obaviti i sami, pa Vas ova promena nece puno kostati. Isto tako mozete zameniti zavesu na tus kabini ili otirac.

shower-curtain-drapery-e1353698605358

Ukoliko imate jos slobodnog prostora, investirajte u prostor za odlaganje raznih sitnica. Mozete se opredeliti za lebdece police koje ne kostaju puno i lako ih je montirati, a dobicete jos dosta dragocenog prostora za odlaganje peskira ili sredstava za higijenu.

9