Dekoracija cvecem – Novi i zanimljivi nacini da izlozite svoje biljke

Ljubiteljima cveca je dovoljno da samo imaju dovoljno biljaka u svom domu, ali je ostalima mozda potrebno malo podrske u smislu novih i nestandardnih nacina za izlaganje biljaka i ulepsavanje doma na ovaj nacin. Biljke su savrsen nacin da u svoj dom unesete malo prirode, ali neobican nacin njihovog izlaganja moze da ucini jos i vise za samu estetiku enterijera.

og izlaganja moze da ucini jos i vise za samu estetiku enterijera.

contemporary-indoor-pots-and-planters

Viseci stakleni drzaci izgledaju vrlo atraktivno i posebno su zanimljivi kada su okaceni na razlicitim visinama. Ovakav tip organizacije improvizovanih saksijica je odlicno resenje za neiskoriscene uglove ili iznad kuhinjskog ostrva. U zavisnosti od toga kakav izgled imate na umu, za kacenje odaberite konac ili metalni lanac.

Free-Shipping-Irregular-Geometric-Vase-Glass-Vessel-Hanging-Planters-Flower-Pots-Water-Planter-Vase-Set-including modern-terrariums

U svom domu vec mozda imate postolja koja ce biti odlicna za izlaganje biljaka, a da to i ne znate. Stare police za knjige, bilo da su podne ili zidne, kao i drvene merdevine mogu odlicno da posluze za biljke, samo se pobrinite da su dovoljno jake i one podne prislonite na zid tako da budete sigurni da cvece nece pasti.

indoor-plant-stand-made-out-of-a-ladder

Terarijumi su vrlo moderan nacin za cuvanje biljaka, narocito ako niste posebno vesti u uzgajanju cveca, jer u ovom slucaju necete imate previse obaveza. U ovu svrhu mozete iskoristiti veliku staklenu casu, teglu ili akvarijum, a takvi terarijumi su posebno interesantni kao dekoracija stola.

air-plant-terrarium-x 2 terrariums