Novogodišnja dekoracija – Kako da kuća izgleda i miriše fantastično

Kako se doček Nove godine bliži, verovatno već razmišljate o tome kako dekorisati kuću i napraviti pravu atmosferu u kojoj ćete uživati tokom novogodišnjih praznika. Uz malo volje možete vrlo lako napraviti efektnu dekoraciju od koje će Vam ceo dom dugo mirisati baš kao što želite za ovaj praznik.

ovaj praznik.

8

 

Miris borovine, cimeta i limuna su odličan način da stvorite pravu atmosferu za opuštanje tokom praznika koji su pred nama. Biće dovoljno da u činiju stavite par šišarki i nekoliko štapića cimeta, a možete dodati i suve kolutove limuna i dobićete adekvatnu dekoraciju i divan miris u vazduhu za Novogodisnju noć.

1

Novogodišnja noć je prava prilika da po svom stanu ili kući upalite dosta mirisnih svećica, ali i uživate u izgledu prigodnih svećnjaka. Osim toga, postoji lak, brz i interesantan način da i sami napravite jedinstvene svećnjake čiji će se miris širiti po celom domu. Izrežite vrh narandže tako da tu možete da smestite svećicu i to je sve! Ne samo da će narandža sama po sebi širiti prijatan miris, već će i blaga toplota plamena pojačavati taj miris.

3

Tu su i zanimljivi ukrasi od pčelinjeg voska. Za postizanje mirisa možete odabrati vanilu, lavandu ili bilo koje drugo eterično ulje i uživaćete u opojnom mirisu koji će trajati danima.

2