Novogodišnja dekoracija – Kako da kuća izgleda i miriše fantastično

December 09, 2016 08:00

Kako se doček Nove godine bliži, verovatno već razmišljate o tome kako dekorisati kuću i napraviti pravu atmosferu u kojoj ćete uživati tokom novogodišnjih praznika. Uz malo volje možete vrlo lako napraviti efektnu dekoraciju od koje će Vam ceo dom dugo mirisati baš kao što želite za

ovaj praznik.

8

 

Miris borovine, cimeta i limuna su odličan način da stvorite pravu atmosferu za opuštanje tokom praznika koji su pred nama. Biće dovoljno da u činiju stavite par šišarki i nekoliko štapića cimeta, a možete dodati i suve kolutove limuna i dobićete adekvatnu dekoraciju i divan miris u vazduhu za Novogodisnju noć.

1

Novogodišnja noć je prava prilika da po svom stanu ili kući upalite dosta mirisnih svećica, ali i uživate u izgledu prigodnih svećnjaka. Osim toga, postoji lak, brz i interesantan način da i sami napravite jedinstvene svećnjake čiji će se miris širiti po celom domu. Izrežite vrh narandže tako da tu možete da smestite svećicu i to je sve! Ne samo da će narandža sama po sebi širiti prijatan miris, već će i blaga toplota plamena pojačavati taj miris.

3

Tu su i zanimljivi ukrasi od pčelinjeg voska. Za postizanje mirisa možete odabrati vanilu, lavandu ili bilo koje drugo eterično ulje i uživaćete u opojnom mirisu koji će trajati danima.

2


Prethodni članak